Uporabno
1071 ogledov

Pridite na jogo z Answear in Nives Orešnik!

Answear Answear
Trening joge bo danes, 28. junija, ob 18. uri na Špici v Ljubljani.

Answear | Avtor: Answear Answear

Kratke hlače za vadbo P.E Nation Direction.

Prednosti joge so številne. Joga nam pomaga, da se počutimo bolje, mirnejše in bolj umirjeno, da uživamo v sedanjem trenutku in okrepimo svoje telo. Zato se je Answear, vodilna spleta trgovina za nakup oblačil odločil, da bodo združili moči z organizatorjem Vadbe na Špici, Javnim podjetjem Ljubljanska parkirišca in tržnice. Jogo bo vodila Nives Orešnik, priznana fitnes trenerka in vaditeljica joge, hkrati pa tudi vplivnica, ki zastopa podjetje Answear. Vodena vadba joge bo v torek, 28. junija, s pričetkom ob 18. uri na Špici v Ljubljani. Lepo ste vabljeni vsi ljubitelji joge in tudi tisti, ki si je želite poskusiti – saj je joga resnično za vsakogar! 

Answear | Avtor: Answear Answear

Kratke hlače za vadbo P.E Nation Full Time.

Answear | Avtor: Answear Answear

Hlače adidas Originals.

Nagrade za prvih 75 udeležencev

Blagovna znamka Answear je že od svojega nastanka osredotočena na aktivno življenje brez kompromisov. Ponuja 500 svetovnih znamk, med njimi športne znamke Adidas, Nike, New Balance, Reebok, Puma, The North Face in številne druge. Zato boste v spletni trgovini zlahka našli športne kombinacije za Vadbo na Špici, ki zagotovo presega meje drugih platform za nakup oblačil. Answear bo prvih 75 udeležencev nagradil z bogatim darilom, v katerem boste našli bodisi podlogo za jogo, športni nahrbtnik, športno torbo, nogavice, kape, stekleničko za vodo, v vsakem darilu pa boste našli tudi kupon za 20 % popust na oblačila in obutev ter 10% popust na že znižane artikle.

Answear | Avtor: Answear Answear
Trening kratke hlače Adidas Performance.

Answear | Avtor: Answear Answear

Kratke hlače za vadbo P.E Nation Scoreline
Lifespiration starts here. Srčno vabljeni na Špico, kjer bomo skupaj z Nives Orešnik umirili duha ter poleg tega naredili nekaj dobrega za nas in za naše telo.