Uporabno
5941 ogledov

Tako Franko Bajc ostaja v vrhunski kondiciji

Huawei Huawei
Franko Bajc je mnogim znan iz resničnostnega šova Kmetija. Svoje sledilce (še posebej sledilke) na družbenih omrežjih pa v zadnjem času navdušuje s slikami svojega izklesanega telesa. Kako vzdržuje svoje mišice? S pomočjo telovadbe, prehrane in prav posebnega pripomočka.

"Uro imam v bistvu skoraj cel čas na sebi. Poleg časa, klicev, glasbe mi je všeč meritev stresa ter jo občasno uporabim tudi med spanjem. Vse to so meritve, ki jih imam sedaj na dosegu roke, poleg tega pa še izgleda lepo," pravi Franko Bajc o novi Huawei GT 2e, ki je postala njegov zvesti spremljevalec skozi vsakdan.

Bajc se ukvarja tudi z osebnim trenerstvom in strankam pomaga pri preoblikovanju telesa. Njegova najboljša reklama je lastno telo, ki ga je izklesal do potankosti. Športno uro priporoča prav vsem, ki se želijo resneje ukvarjate z vadbo, predvsem pa začetnikom, ki morajo svojo telo spremljati še posebej podrobno.

"Priporočal bi jo predvsem začetnikom, ki svojega telesa še ne poznajo tako dobro, prav tako pa tudi ostalim. Je lahko super pripomoček. Prikazuje ti vse potrebne informacije, ki jih potrebuješ med treningom, prav tako pa omogoča, da lažje spremljaš napredek, saj se vse shranjuje. GT 2e ima zelo veliko različnih programov aktivnosti, tako da lahko vsak najde pravo za se," dodaja Bajc.

Huawei GT 2e ima 100 različnih treningov po meri, ki vključujejo poleg klasičnega teka, kolesarjenja in plavanja tudi bolj nišne športe kot so surfanje, rolkanje in ples.

Odličen motivator

Poleg klasičnih pomembnih lastnosti kot je meritev pulza, ki nam omogoča spremljati "kaj se res dogaja", Bajc izpostavlja tudi možnost meritve stresa in pomoč pri obvladovanju tega. Izjemno pomembno je tudi, da športna ura prepozna različne športe. "Drugače je če tečemo, dvigujemo uteži, veslamo. Pri tem je GT 2e zelo dobra, saj prilagodi prikaz in meritev podatkov, ki so nam pomembni. To mi pride zelo prav, saj se tudi sam ukvarjam z različnimi aktivnostmi," dodaja Bajc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just hang in there Great weekend to y'all . . . . . 📸@matijakeber #fitness #gym #shreds #calisthenics #progress

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc) on

Huawei GT 2e pa je lahko tudi ključni motivator. "Nekdo, ki ima plan treningov in cilj, lahko lažje spremlja pot do forme. Poleg vseh funkcij, ki že tako pridejo prav (utrip, čas, glasba ipd.), lahko uro uporabimo tudi kot dnevnik in trening partnerja, ki te opozarja na pomembne stvari. Tako lažje sledimo napredku in konsistenci treningov," izpostavlja Bajc. Poleg tega pa ura shranjuje vse treninge, kar posameznika dodatno motivira za naprej.

Zakaj izbrati prav Huawei GT 2e?

Na trgu je ogromno športnih ur, zato je izbira včasih težka. Za Bajca ni bila, saj le Huawei GT 2e ponuja prav vse, kar pričakuje od športne ure, ki je uporabna tudi v vsakdanu. "Poleg vrhunske izdelave me je prepričala tudi njena uporabnost in cena. Zelo mi pa prav pride tudi njena vodoodpornost. Ni pa le športna ura. Je takega izgleda, da je primerna za katerokoli situacijo in kljub temu ohranja sposobnosti športne ure," poudarja Bajc.

Športna ura Huawei GT 2e je osebni trener fitnesa, poleg tega pa navdušuje tudi v vsakdanu. Na zaslon boste prejeli obvestila v realnem času za dohodne klice, SMS sporočila, e-pošto, koledarske dogodke in drugo.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Sorodne novice