Vizita za živali
34881 ogledov

Neverjetno, Mišo so našli po osmih dnevih

Psička Miša najdena
1/2
facebook
"Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni!!!" je na Facebooku objavila Petra Lampret Golob.

"Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!! Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto," je na Facebooku sporočila Petra Lampret Golob. 

"Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala... Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!" je še zapisala. 

Iskali so jo kar osem dni in že skoraj obupali, najditelju so ponujali 1500 evrov nagrade, ki so jo očitno tudi izplačali. "Živa je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!!," je namreč zapisala na Facebooku. 

Miša Pomagajte Vizita za živali Najditelju psičke Miše ponujajo 1.500 evrov

Psička jim je bila še toliko bolj dragocena, ker je bila "psička s posebnim poslanstvom. Hčerki Živi, ki je oseba s posebnimi potrebami, je dajala smisel, da kljub vsem težavam vztraja in se bori z zdravstvenimi problemi," je povedala njena skrbnica.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 38
 • maresem 07:07 11.april 2018.

  Jaz bi pa dal veliko centov, da te vzame hudič ker si en tromotorni kreten.

 • Avatar križar
  križar 06:26 11.april 2018.

  Za ta dnar dobiš 1,5 novga psa!

 • antitrust 20:41 10.april 2018.

  V redu, kaj pa pretiravajo z nagrado 1500€ ? A ne bi bilo dovolj recimo 200€, če že ? Prav je naredil, da je vzel. Druga je, če je imel prste vmes tudi pri izginotju.