Vizita za živali > Novice
2545 ogledov

Blizu smrti: Kuhala kosilo in doživela šok

youtube
Lahko bi se zelo slabo končalo.

23 - letna Indijka je lahko srečna, da je ostala živa in to ob pripravljanju kosila, ko je bilo treba v shrambo po riž. Mlada Sagarika Sundaray z mesta Bhubaneswar je segla v torbo, zagrabila za sestavino, ko je naenkat začutila nekaj hladnega. Na srečo je prestrašena gospodinja hitro reagirala, še pravočasno odtegnila roko, v njen riž se je namreč zavlekla smrtonosna kobra.

Mlada gospodnje je takoj poklicala lokalno organizacijo za odstranjevanje kač, Subhendu Malik, ki je plazilca ujel, pa je dejal, da je bil v skodelici za nabiranje sicer mladič kobre, vendar bi se lahko vseeno slabo končalo. "Mladiči kobre imajo popolnoma razvit aparat za vbrizgavanje strupa. Človeka lahko umorijo z enim ugrizom. Imela je veliko sreče, da je ugrizu uspela pobegniti," je povedal lovec na kače, ki je živla pozneje spustil nazaj v divjino.

Dojenje v javnosti Tragično Svet Mamo, ki je dojila, ugriznila kača, otrok je zato umrl Tudi dopustovanje v šotoru ali prikolici vas z vsemi dodatki ne bo prišlo ravno Pri Zadru Svet Spala v šotoru, sledil je šok
Komentarjev 2
  • NeAnonimni 13:04 04.julij 2018.

    Mah, od tam skos kaki posnetki prihajajo, da se kao tud otroci igrajo s temi strupenimi kobrami.. majo pa te kače ponavad odstranjene strupnike in so nenevarne.