Vizita za živali > Novice
1561 ogledov

Policijski pes Eros išče lastnika

Eros Policija
Policija prodaja nemškega ovčarja starega leto in pol.

"Policijski pes Eros išče novega lastnika. Svoje ponudbe lahko oddate najkasneje do petega septembra do 12. ure," sporočajo s Policije. 

Službeni pes Eros, "Od Slo Policije 1949" se je skotil 5. aprila 2016, je pasme nemški ovčar, prodaja pa se po metodi ponovnega javnega zbiranja ponudb.

Izhodiščna cena je 1.300 evrov

Kupec poravna kupnino na podlagi izstavljenega računa prodajalca, in sicer najkasneje v roku 20 dni od izstavitve računa. Plačilo celotne kupnine v navedenem roku je bistvena sestavina pravnega posla.

Izhodiščna cena za psa znaša 1.300 evrov. Ponudniki pa morajo ponudbi priložiti potrdilo o plačani varščini v višini 10 odstotkov od izhodiščne cene za psa.

Psa si lahko ogledate na Oddelku za šolanje službenih psov na naslovu Gmajnice 34, Ljubljana, po predhodnem dogovoru z Markom Medveškom ali Andrejem Muhvičem na številkah (01) 200 22 50 ali (01) 200 22 52.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice