Vizita za živali > Novice
8840 ogledov

S tako ljubeznivo gesto pes skrbi za svojo lastnico

Šape
Rebecca Jude iz Rochesterja (New York) ni niti pomislila, da bi lahko njen tweet, ki ga je objavila pred dnevi, čez noč postal viralen.

Na družbenem omrežju je objavila fotografije svojega štirinožnega prijatelja in opisala anekdoto: "Vsakič, ko sem pod tušem, moj pes ob meni postane zaskrbljen in si misli, da sem žalostna, ker on sovraži kopanje, zato misli, da mi bo bolje, če mi v kad vrže svojo igračo." 

Ljubezniva in prisrčna anekdota je hitro postala viralna. Do sedaj jo je delilo že 210 tisoč, všečkalo pa že skoraj 700 tisoč uporabnikov Twitterja. 

pes Vizita za živali Ali so psi ljubosumni?

Že ima profil na Instagramu in Facebooku 

Na fotografijah, ki jih na Twitterju objavila Rebecca, lahko vidimo Clarka, pasme goldendoodle, ki kuka izza kopalne zavese in prinaša svojo najljubšo igračo. Po nepričakovanem uspehu objave na Twitterju, pa je simpatični štirinožec že dobil tudi svoj profil na Facebooku in Instagramu.  

Komentarjev 4
  • jerneja45 21:33 29.januar 2018.

    Nič nima predolgih krempeljčkov. Čisto vredu so in lepi je. Kuža jih sam zbrusi na sprehodih, če pa ne, pa se mu malo po malo lahko porežejo. Potrebuje jih za oprijem.

  • Harrison 10:34 28.januar 2018.

    Namesto, da ga slika, naj ga raje pelje k veterinarju, da mi skrajša kremplje. Še malo, pa hoditi ne bo mogel več.

  • cogocogo 10:20 28.januar 2018.

    kdor ni imel domace zivali je zapravil zivljanje ,,,imeti tako zvestobo za vedno je najvec ka r si lahko zelis ,,,ko bi le tudi ljudje tako cutili ,,,zadnja case imam raje zivali kot ljudi ,,,med zivalmi se pocutim sprejtega ,,vso ...prikaži več se pocutim sprejtega ,,vso pozornost ti veckrt vrnejo ka r za cloveka le ni znacilno ,,se posebej v danasnjih potrosniskih casih ko vsak gleda le na svojo rit ,,,,