Vizita za živali > Novice
3000 ogledov

Prehodil 20 km, da bi jih našel. To se je zgodilo

Oranžen mucek
Prehodil je skoraj 20 kilometrov, da bi našel skrbnike, ki so se mu odpovedali.

Maček Toby, ki so se mu skrbniki odrekli, je tako močno pogrešal svojo nekdanjo družino, da je prehodil dobrih 19 kilometrov, da bi jih našel. Ko jih je le izsledil, ti ob ponovnem srečanju niso delili njegovega veselja, je poročal britanski tabloid The Mirror.  

A Tobyjeva predanost ni bila dovolj, da bi omehčala njegove skrbnike, ki mačka niso več želeli imeti doma. Nesrečnega štirinožca so odpeljali v zavetišče in prosili, naj ga usmrtijo. Na srečo se je zavetišče obrnilo na bližnjo dobrodelno ustavo, kjer so jim predstavili mačkovo zgodbo. Naposled je Tobyja sprejelo zavetišče SPCA v Severni Karolini v ZDA in njegovo neverjetno zgodbo delilo na družbenih omrežjih. 

Tudi zaradi takšnega odnosa do živali, smo se odločili za organizacijo največjega dogodka za ljubitelje živali pri nas: Festivala za ljubitelje živali - kjer je rdeča nit prav odgovorno skrbništvo živali. Več o tem brezplačnem dogodku TUKAJ.

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

Ima topel dom

Njegova zgodba je tako postala viralna in dobila srečnejši ton. Toby je naposled dobil nov dom. Zavetišče je na svojem Facebooku profilu objavilo, da ga je posvojila Michele iz New Hampshira in da si Toby deli svoj novi dom že z dvema mačjima bratoma.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.