Vizita za živali > Novice
1047 ogledov

Zato je osem oslov končalo za zapahi

osel Youtube
Ti osli so bili malce preveč lačni ...

Kaj se zgodi v Indiji, če nekomu uničiš rastline in pobegneš? Greš v zapor — tudi, če si osel.

Prav to se je zgodilo osmimi oslom, ki so v indijski zvezni državi Utar Pradeš pred enim izmed tamkajšnjih zaporov pojedli drage sadike, je poročal New York Times.  

"Ti osli so uničili nekaj zelo dragih rastlin, ki jih je naš visoki častnik uredil za zasaditev znotraj zapora, in kljub opozorilom je lastnik spustil svoje živali tukaj, zato smo pridržali osle," je po poročanju The Daily Maila dejal vodja zapora RK Mishra. Uničene rastline naj bi stale nekaj manj kot 800 evrov.  

Dati je moral pisno izjavo

Posnetek živalskih prestopnikov, ko so po štirih dneh zapustili zapor, je postal prava internetna senzacija. Pred zaporom jih je čakal njihov zaskrbljeni lastnik Kamleš, ki jih je pred tem zaman iskal.

Ko je Kamleš ugotovil, da so osli pridržani v zaporu, je prosil za njihovo izpustitev, a so ga zavrnili. Nato je pozval lokalnega politika, da je posredoval v njegovem imenu. Ta je med drugim plačal varščino in dosegel, da so "štirinožne kriminalce" spustili na svobodo.  

Nadzornik zapora Sita Ram Šarma je ob tem dejal: “Takega zakona, s katerim lahko aretiramo osle, ni. Zaprti so bili za štiri dni, da bi dali lekcijo njihovemu lastniku, ki se ni zmenil za naša opozorila. Živali smo izpustili v ponedeljek, ko nam je Kamleš dal pisni izjavo, da od zdaj naprej ne bo dovolil, da bodo njegove živali tavale v stanovanjskih naseljih ali krajih javnega pomena."

računalnik slušalke Pes poginil Vizita za živali Pes poginil, ker je skrbnica nasvete za zdravljenje iskala na spletu
Komentarjev 1
  • Avatar yugoslavija
    yugoslavija 01:44 11.december 2017.

    NIČ JIM NI MANJKALO!!!!!!!Boljše so poskrbeli za nje,kot za ljudi za zapahi

Sorodne novice