Vizita za živali > Novice
3966 ogledov

Zdaj je sedemletni Madden manj osamljen

Mačka
Sedemletnik posvojil mačko z enakim redkim očesnim stanjem in razcepljeno ustnico ...

Sedemletni Madden Humphreys z Oklahome, ki je bil zaradi svojega izgleda, rodil se je namreč z razcepljeno ustnico in očesoma različnih barv, pogosto tarča vrstnikov, je posvojil mačko, ki se je rodila z enakim očesnim sindromom in obliko ustnic kot on.  

Maddenova mama Chriatina je prva izvedela za mačko Valentine. Ko jo je videla na družbenem omrežju Facebook v skupini mam z otroki, ki imajo razcepljeno ustnico, je takoj začutila, da jo morajo posvojiti. S pomočjo prijateljev se je družina naposled odpravila po mačko v Minnesoto. 

Več informacij o živalih tudi na največjem dogodku za ljubitelje živali pri nas - na Festivalu za ljubitelje živali. Več v članku spodaj:

Festival za ljubitelje živali Dogodek za otroke Vizita za živali Festival za živali letos na dveh lokacijah

"Če niste ugotovili, sta bila ta dva čedna fanta rojena z razcepljeno ustnico in z očesoma različnih barv. Vedeli smo, da jima je namenjeno, da postaneta najboljša prijatelja. Smešno, kako se lahko zaradi domače živali počutiš manj osamljeno," je mama ob posvojitvi mačke zapisala na Facebooku.  

V zavetišču za živali, kjer so mačko našli, pa so na Facebooku zapisali: "Zelo smo hvaležni, da lahko omogočimo takšne povezave, ki ogrejejo srce." 

 

Finally together 😍 #maddenandmoon

A post shared by @ maddenandmoon on

Komentarjev 1
  • cogocogo 10:07 04.april 2018.

    dve sorodni dusi ki se bosta res dobro razumeli ,,lepsega prijateljsva si tale fantic ne bi mogelnajti ,,in to bo tajno brez predsodkov in zamer ,,,veliko veselja obema