Vizita za živali > Novice
1965 ogledov

Ženska razprodala imetje, da bi rešila psa

Razprodaja youtube
Mali kuža Snoopy ima srečo v nesreči ...

Delavci iz zavetišča v Londonu so ga našli v smeteh, bil je droben, umazan in v slabem zdravstvenem stanju. Iz zavetišča ga je odnesla Dolly-Ann Osterloh, od tistega trenutka dalje sta bila neločljiva.

Žal ima Snoopy bolezensko stanje, ki je kar pogosto med majhnimi kužki. Njegovo srce je preveliko za telo, zato so mu veterinarji napovedali le še nekaj mesecev življenja. Njegova sreča v nesreči je ta, da je njegova skrbnica prav Dolly-Ann. Ta si ne predstavlja več življenja brez svojega psa, zato se je odločila za veliko “reševalno akcijo”.

Zbrala je veliko vsoto

V Londonu je v petek odprla vrata svojega stanovanja v Londonu in razprodala svoje stvari. Obiskovalci so lahko kupili vse, kar so videli, saj je morala za operacijo na srcu zbrati kar 37.000 evrov. Poleg tega je na spletu odprla stran povečeno Snoopyju in tudi tam prosila za donacije.

“Kaj lahko rečem? Imamo denar in Snoopy gre lahko na svojo operacijo,” je sporočila po razprodaji. Zahvalila se je vsem 770 ljudem, ki so nekaj kupili ali donirali denar za njenega ljubljenca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice