Vizita za živali
12330 ogledov

Psa zavrgli le nekaj dni pred božičem

Staffordshire Terrier
Srce parajoč posnetek psa, ki ne razume kaj se mu dogaja.

Pred kratkim smo pisali o tem, zakaj naša zavetišča decembra ne oddajajo več psov novim lastnikom. Zdaj pa je na spletu zaokrožil žalosten posnetek psa, ki so ga zavrgli le nekaj dni pred božičem. Odziv psa jasno kaže, da nikakor ne razume, kaj se mu dogaja in zakaj ne bo smel več živeti s svojim lastnikom.

Psa so našli mimoidoči, ki so ga odpeljali veterinarju. Natalie Perehovsky, inšpektorica pri največji britanski organizaciji za dobrobit živali RSPCA, je za spletno stran itv.com povedala, da je takih primerov pred božičem veliko: "Srce parajoče je videti psa, ki očitno prestrašen skače na vrata avta. Veterinar je prebral njegov čip in lahko smo našli dva nekdanja lastnika psa v okolici Birminghama, dvomimo pa, da je kateri od teh lastnikov psa tudi zavrgel."

Občane prosijo za pomoč pri raziskavi primera. Pes je bel Staffordshire terrier, izredno prijazen in zaupljiv. Lani je organizacija prejela 55.821 klicev o zavrženih ali mučenih živalih v božičnih dneh.

pes, jack russell Nevarne najdbe Vizita za živali Tako lahko psu rešite življenje

Burni odzivi na družabnih omrežjih

Burni so bili tudi odzivi na družabnih omrežjih. "Najraje bi na ledeno noč lastnika odpeljal na izlet z avtom, nekam v močvirje več kilometrov od njegovega doma, kjer bi ga vrgel iz avta. Prosim Božiček, usliši mojo željo," je en uporabnik zapisal pod posnetek dogodka na facebook profilu britanskega časopisa The Independent. Druga uporabnica je zapisala: "Kako grozno, sploh ne morem gledati posnetka." Večkrat pa se najde zapis: "Kako lahko to stori človek?"

Komentarjev 2
  • Maya_Cawthorn 16:04 28.december 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sledite tejj p0vezavi. Vso srečo .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • migi 15:10 25.december 2018.

    Mater....pri minus 30 lastnika golega postavit na cesto,brez vsega...pa še namlatu bi ga