Zanimivo
681 ogledov

17. dobrodelni Lions Ski Open v Kranjski Gori

Lions Ski Open
1/2
lions klub
Kaj lepšega, kot preživeti dan na svežem zraku, v dobri družbi, na snegu in obenem pomagati drugim?

Vse to ponuja že 17. izvedba dobrodelne prireditve Lions Ski Open, ki jo organizira Lions klub Bled Golf v soboto, 26. januarja. Veleslaloma se lahko udeležijo prav vsi ljubitelji smučanja, saj je odprtega značaja prav z namenom, da združi športno aktivnost z dobrodelnostjo. Kogar smučanje med vratci ne mika, pa lahko sodeluje v srečelovu, v katerem vsaka srečka zadane in ponuja bogate nagrade, med katerimi bodo tudi povsem nove smuči ELAN Amphibio 16 z vezmi!

Na odru bo potekal glasbeni program, vmes pa vas bo z glasbenimi poslasticami zabaval legendarni DJ Pero.

Tokrat bodo zbrana sredstva namenili predvsem prizadetim v jesenskih poplavah v Tržiču in okolici, ki jim je huda ujma poplavila objekte in uničila ozimnico, opremo in pohištvo. Že tradicionalno pa bodo pomoči deležni tudi Center Vidim cilj ustanovitelja in vodje Alena Kobilice, ljudska kuhinja Humanitarnega zavoda Pod strehco in Center Korak, ki skrbi za ljudi s pridobljenimi možganskimi poškodbami.

Lions Ski Open | Avtor: lions klub lions klub

Tekma se bo pričela ob 11. uri na smučišču Kekec v Kranjski Gori. Na njej se bodo tekmovalci in tekmovalke pomerili v štirih starostnih kategorijah, lahko pa se v skupinah po tri ali več pomerijo celo za prehodni pokal!

Prijave so možne na spletni strani www.lionsbledgolf.si ali na info stojnici, ki bo od 8.30 dalje na plaži za hotelom Ramada Resort. Če celodnevno karto kupite na stojnici Lions klub Bled Golf, povsem brezplačno prejmete še štartnino za veleslalom in topel
obrok! Kot napovedujejo vremenoslovci, bo v soboto jasno, sončno vreme, idilično za dobrodelni in zabavni dan na snegu, zato vas članice in člani Lions kluba Bled Golf prisrčno vabijo v Kranjsko Goro.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.