Zanimivo
4767 ogledov

"Avta in ženske se 'nea' posoja"

Ford Mustang Filip Flisar
1/9
Ford
Smučar Filip Flisar in Ford Mustang sta ubijalska kombinacija – hitra, neukrotljiva in legendarna. Že nekaj let je Mustang v značilni rumeni barvi tudi domači jekleni konjiček enega izmed najhitrejših slovenskih smučarjev.

Prvi Ford Mustang je s produkcijskega traka speljal pred 55 leti. Legendarni mustang v značilni rumeni barvi je skozi desetletja postal pravi simbol Amerike, svobode in hitrosti. Nekaj let je tudi že zvest jekleni konjiček smučarja Filipa Flisarja, ki je sedaj kljub natrpanemu urniku, poln treningov, priprav in očetovskih dolžnosti uspel posneti simpatično večdelno video-serijo #Neukrotljivi Filip. Ford v sodelovanju s svojim ambasadorjem pripravlja tudi nagradno igro, ki bo razveselila prav vse ljubitelje hitrosti, zabave in seveda Mustanga.

Ford Mustang Filip Flisar | Avtor: Ford Ford

Aleš Novak, Perica Jerković, Ilka Štuhec, Zoran Dragić …

Na sovoznikov sedež so sedli komiki in športniki, s katerimi se je Flisar pogovarjal o prav vsem, predvsem pa so se skupaj zabavali, smejali in uživali v sproščeni vožnji. Voznikov sedež smučar (skoraj) ni prepustil drugim, saj pravi, da se "avta in ženske 'nea' posoja". V vsakem delu video-serije pa je bil Flisarju postavljen izziv, da bi dokazal, da je pravi "ded", zaslužen Mustanga.

Želite tudi vi doživeti nepozabljivo vožnjo s Filipom Flisarjem ter na poligonu v Mustangu izzvati #neukrotljivega smučarja?
Sodelujte v nagradni igri, ki jo Ford pripravlja skupno s svojim ambasadorjem in se potegujte za privlačne nagrade. Prva nagrada je nepozabno druženje s FIlipom Flisarjem in Mustangom na poligonu, dvakrat lahko osvojite kar 10 dni cestnih užitkov s Ford Mustangom, kar 30 srečnežev pa bo prejelo kultno majico Mustang.
Nagradna igra se zaključi 30. 8. ob 13.59.

Vožnja z #neukrotljivim Filipom nikoli ni dolgočasna ali običajna

Ford Mustang Filip Flisar | Avtor: Ford Ford
Alešu Novaku Flisar v prvi epizodi razkrije, kateri je bil njegov prvi avto in kako je prišlo do nesreče, zaradi katere je imel celo roko "počohano". Seveda pa ni manjkalo tudi smeha, saj Novak med drugim tudi nastopa kot stand-up komik. Štajerca sta tako ugotavljala, kako se postavi pravilno ceno za rabljen avto (po cilindrih) in kako se Novak tudi po več letih življenja v slovenski prestolnici še vedno zgublja po ulicah.

Ford Mustang Filip Flisar | Avtor: Ford Ford
Tudi drugi sovoznik Flisarja je bil komik, in sicer Perica Jerković. Flisar in Jerković sta si med vožnjo čas kratila s prav posebno edicijo igre resnica ali laž, kjer sta med drugim razkrila, kdo je nekoč premagal Jureta Koširja in da Štajerci, ko kdaj malo preveč popijejo tudi podrejo vrtno uto.

Ford Mustang Filip Flisar | Avtor: Ford Ford
Trenutno najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec je s Flisarjem izmenjala (namišljene) zgodbica z olimpijskih iger o kondomih in "čagah", pripovedovala o babicah v mafiji in kmečkih dečkih. Nalezljiv smeh Štuhčeve bo navdušil prav vse gledalce, do solz pa je nasmejala tudi smučarskega kolega.

Sledite seriji na FordMagazine.si/Neukrotljivi in ne zamudite prav nobenega dela zabavne video-serije z #Neukrotljivim Filipom.
Ford Mustang Filip Flisar | Avtor: Ford Ford