Zanimivo
1521 ogledov

Barcaffè Perfetto – Odkrijte užitek kave iz kapsule

Barcaffé
Barcaffè predstavlja vrhunski proizvod – kapsule Barcaffè Perfetto, ki so rezultat velike ljubezni, dolgoletnih izkušenj in iskanja popolne skodelice kave.

Kapsule so namenjene vsem, ki cenijo visoko kakovostno kavo in živijo hiter tempo življenja, vendar še vedno želijo uživati v vrhunskem okusu.

 | Avtor: Barcaffé Barcaffé
Združljive so z Dolce Gusto in Nespresso aparati in so popolna mešanica okusov, ki bo navdušila vsakega ljubitelja kave.

Barcaffèjevi strokovnjaki vedno znova razveseljujejo s kavnimi mešanicami, ki so pripravljene iz najboljših kavnih zrn. Visokokakovostne espresso kapsule Perfetto združujejo strokovno znanje in tradicijo kave s sodobnim življenjskim slogom in svetovnimi trendi.

 

 

Portfeljo Barcaffè Perfetto mešanic, ki so Dolce Gusto kompatibilne, sestavljajo Barcaffè Perfetto Espresso, Barcaffè Perfetto Cappuccino in Barcaffè Perfetto Caffè latte.

Portfeljo Barcaffè Perfetto mešanic, ki pa so Nespresso kompatibilne, sestavljajo Perfetto Espresso, Perfetto Single Origin Brazil in Perfetto Single Origin Ethiopia.

Barcaffé | Avtor: Barcaffé Barcaffé
Vodilni položaj blagovne znamke Barcaffè na slovenskem trgu je dokaz, da cenimo kakovost in prefinjenost okusa kave, ki je z novimi mešanicami Barcaffè Perfetto postal še bolj samoumeven.

Prepričajte se o svežini, opojnemu vonju in aromatičnemu okusu kapsul, ki vas bodo prevzele.

 

Barcaffè
Za lepši dan.