Zanimivo
1564 ogledov

Baterija je odpovedala!

Profimedia
Vsak od nas se je že srečal z neprijetno izkušnjo, ko nam je mobilnik ali računalnik odpovedal v nepravem trenutku.

"Baterije so potrošni material, življenjska doba pa se jim izteka z vsakim ciklom polnjenja in praznjenja. V povprečju lahko od baterije pričakujemo od 2 do 5 let življenja. Po izteku tega obdobja začne njena kapaciteta običajno postopoma upadati. Takrat je čas za zamenjavo," pravijo v spletni trgovini OutletShop, ki se ukvarja s prodajo elektronike.

Kako hitro in enostavno do nove baterije?

Ko nam jo zagode katera od naprav, ki jih vsakodnevno vedno bolj pogosto uporabljamo, je potrebno hitro poiskati rešitev. V spletni trgovini OutletShop se tega še posebej zavedajo, zato skrbijo za zadostne zaloge in hitro dostavo.

Baterija | Avtor: Profimedia Profimedia
Kupiti originalno ali nadomestno baterijo?

"Večina prenosnikov in mobilnih telefonov je ob prvi okvari baterije že starih nekaj let, zato je zaradi velike razlike v ceni pogosto bolj smiseln nakup nadomestne baterije drugega proizvajalca. Takšne baterije so lahko tudi do dvakrat cenejše od originalnih," pravijo v spletni trgovini OutletShop, kjer skrbno preverijo vse proizvode v ponudbi in zagotavljajo le baterije proizvajalcev, ki ponujajo najvišjo možno kvaliteto. Poleg tega ponujajo še garancijo na brezhibno delovanje. V ponudbi imajo sicer tudi precej originalnih baterij za mobilne telefone po odličnih cenah.

Ne manjkajo niti baterije za robotske sesalnike in ročna orodja

Poleg baterij za prenosnike in mobilnike imajo v OutletShopu tudi veliko izbiro baterij za druge naprave, ki jih srečamo v vsakdanjem življenju. Se je mogoče vaš robotski sesalnik že utrudil, ali pa imate v delavnici ročno orodje, ki ga že dlje časa niste uporabljali? Menjava baterije bo vaši napravi povrnila življenje.

ženska razmišljanje račnualnik zaskrbljenost | Avtor: Profimedia Profimedia
Na pomoč! Ne vem, katero baterijo izbrati!

Včasih je izbira ustrezne baterije pravi izziv. Na trgu je ogromno različnih modelov prenosnikov in mobilnikov, skoraj prav toliko pa je tudi različnih baterij. Pri OutletShopu so pripravili poseben iskalnik, kjer lahko s pomočjo modela naprave ali oznake baterije enostavno poiščete pravo.

Ustrezno baterijo za vaš prenosnik lahko enostavno poiščete prek spodnje povezave:

BATERIJE ZA PRENOSNIKE

Na voljo pa je tudi iskalnik baterij za mobilne telefone:

BATERIJE ZA MOBILNE TELEFONE

Nagrajena spletna trgovina

Spletna trgovina OutletShop se je na tekmovanju Spletni trgovec leta 2019 uvrstila na prvo mesto med konkurenčnimi trgovinami v kategoriji Računalništvo in elektronika.

Nagrado je prevzel Rok Šuler, prokurist podjetja, in povedal: "Nagrada je za nas izjemnega pomena, saj smo se tekmovanja udeležili že 3. leto in končno nam je uspelo. Vseskozi si prizadevamo, da ponudimo čim boljšo nakupno izkušnjo – tako s tehničnega vidika, kot tudi z vidika podpore kupcem."