Zanimivo
49 ogledov

Bellabeat je predstavil Leaf Crystal, novi pametni nakit plemeniten s kristali Swarovski®

Bellabeat
1/6
Bellabeat
Bellabeat je predstavil tudi novo wellness aplikacijo, ki zagotavlja bogato vsebino nammenjeno ženskam, ki iščejo pot do boljšega življenskega sloga, zdravja in lepote.

Bellabeat, prvi izdelovalec pametnega nakita za ženske, je v svoj portfolij izdelkov dodal nov, s kristali Swarovski oplemeniten, wellness tracker Leaf Crystal. Novi izdelek je bil ekskluzivno predstavljen medijem v Londonu.

Bellabeat | Avtor: Bellabeat Bellabeat
Oplemeniten s kristali Swarovski® in oblikovan z občutkom za klasično eleganco se bo Leaf Crystal pridružil liniji pametnega nakita, v kateri sta tudi Leaf Urban in Leaf Chakra. Vsi pametni izdelki znamke Bellabeat se povezujejo z Bellabeat Wellness Coach mobilno aplikacijo, ki ženskam omogoča, da sledijo svojemu življenskemu slogu in izboljšajo svoje zdravje.

Bellabeat je pred nekoliko tedni razvil še nov segment Bellabeat Wellness Coach aplikacije - Bellabeat+ Club, ki uporabnicam omogoča dostop do nove in ekskluzivne avdio in video vsebine. Sedaj lahko v Bellabeat aplikaciji najdemo prav vse kar potrebujemo na poti do uresničevanja svojih z zdravjem in lepoto povezanih ciljev - od praktičnih nasvetov, do vaj yoge, pilatesa in fitnesa. Bellabeat je v aplikaciji predstavil celo svetovno inovativen program obrazne yoge, ki uporabnicam poleg drugih izjmenih zdravilnih ucinkov nudi, da na naraven nacin vzdrzujejo mladosten videz.

Bellabeat | Avtor: Bellabeat Bellabeat

Vsebina je nastala v sodelovanju z izjemnimi inštruktorji s področja wellnessa. Med drugim podjetje Bellabeat sodeluje z Nives Orešnik, miss Slo 2012 in Karin Velikonja, ustanoviteljico podjetja Glowinface in začetnico obrazne yoge v regiji.

S članstvom v klubu Bellabeat+ uporabnice dobijo dostop do vseh wellness vsebin, kjer koli so - doma, na počitnicah ali pa v službi. Članstvo v klubu poleg dostopa do vseh vsebin uporabnicam pravtako omoča, da delijo svoje izkušnje in sodelujejo v različnih diskusijah, povezanih z zdravjem in življenjskim slogom žensk, ter jim daje pravico do popustov na vse Bellabeat izdelke.

Bellabeat je prvo tehnološko podjetje, ki ženskam ponuja wellness vsebine, kot je yoga za obraz - naravna alternativa anti-age tretmaju in face liftingu, preko aplikacije za pametni telefon.

Bellabeat | Avtor: Bellabeat Bellabeat
Ključne značilnosti nove aplikacije Bellabeat Wellness Coach in članstva v klubu Bellabeat + vključujejo dostop do ekskluzivnih wellness vsebin: Face Yoga, Pilates, Yoga & Fitness, popust na pametne izdelke Bellabeat, dostop do najrazličnejših meditacij in možnosti spremljanja življenskega sloga žensk (aktivnosti, spanje , hidratacija, menstrualni cikel).

Zaščitni obraz nakita Leaf Crystal je mlada podjetnica Izabel Kovačić, ki je na svojem Instagramu že objavila sodelovanje.

"Današnji ritem, ki je pogojen s pogostimi potovanji in gradnjo lastne blagovne znamke, pogosto omejuje mojo posvečenost tistemu, kar je najbolj pomembno - lastnemu zdravju. Zato mi je sodelovanje z Bellabeatom seveda omogočilo, da obudim in poudarim vrednote, ki so nam skupne. To je želja po zdravem in uravnoteženem življenju ter ljubezen do lepega," je povedala Isabel.

"Pri Bellabeat-u verjamemo v povezovanje dobrega počutja in elegance. Leaf Crystal, oplemeniten s kristali Swarovski®, smo ustvarili, da bi ženskam ponudili sodobno in ženstveno alternativo na področju nosljive tehnologije. Z aplikacijo Bellabeat Wellness Coach lahko ženske sledijo svojemu zdravju, telesnemu stanju, vadbi, meditaciji in spremljanju aktivnosti ter znižajo raven stresa, da bi bile bolj pripravljene na vsakodnevne izzive. Ženskam želimo pomagati izboljšati njihovo zdavje in jim hkrati omogočliti, da se ob tem počutijo elegantne." je komentirala Urška Sršen, CCO Bellabeata.

Leaf Crystal je na voljo za nakup na spletnem mestu Bellabeat.com

O Bellabeatu

Bellabeat ustvarja čudovite, inovativne izdelke, ki ženskam pomagajo lažje nadzorovati, upravljati in izboljšati njihov življenski slog, splošno zdravje in počutje. Aplikacija Bellabeat Wellness Coach je prva tovrstna aplikacija, ki je prilagojena izključno ženskim uporabnicam in ponuja intuitivno rešitev za izboljšnje zdravja in počutja. Navdahnjen z lepoto in močjo narave si ustvarjalci iz Bellabeat-a prizadevjo ustvariti elegantne, tehnološko napredne wellness izdelke.