Zanimivo
3113 ogledov

Čudoviti svet igrač

Spar
Otroška domišljija je prostor brez meja. Tu vsak postane, kar želi – sanje se mu uresničijo. Igrače so zato izredno pomembne, saj preko njih otrok krepi svojo domišljijo, se uči, razvija, kratkočasi in zabava. Vsak ima svoj najljubši tip igrače. Vse so vam na voljo v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

VSAK OTROK SE DRUGAČE IGRA

Vsak otrok je edinstven in tako je tudi pri njegovem načinu igre. Nekateri imajo raje že sestavljene igrače, ki omogočajo takojšen polet domišljije v izbrani čudežni svet. Drugi raje gradijo, sestavljajo in ustvarjajo sami.

Širok izbor igrač v trgovinah SPAR in INTERSPAR bo zadovoljil še tako izbirčne.

Na vas čakajo kocke za sestavljanje, punčke in dojenčki, kuhinje, plišasti prijateljčki, različni pripomočki, živalce, vozila, stroji in še veliko drugega.  Otroci si bodo z vsako igračo znali pričarati svoj lasten domišljijski svet.

 | Avtor: Spar Spar

IGRA ZA VSE

Igra je dobra tudi za vas, zato se igrajte skupaj z otroki! Tako se boste skupaj smejali in učili, se povezali in se spoznavali. Kdaj ste nazadnje skupaj s celo družino za družinsko mizo igrali katero od družabnih iger? V Sparu izberite svojo novo najljubšo in razveselite celo družino!

NAJ SE URESNIČIJO VSE OTROŠKE ŽELJE

Trije zimski botri je projekt, ki uresničuje želje, ki jih v svojih pisemcih trem dobrim možem zaupajo otroci iz socialno šibkejših družin. SPAR Slovenija bo letos postal četrti zimski boter. Želje iz njihovih pisemc bo izpolnil kar 100 otrokom iz socialno šibkih družin.

Morda že veste, kaj si bo od dobrih mož zaželel vaš otrok, morda pa boste morali na pisemce še malo počakati. Vse njihove želje boste lahko uresničili s Sparovo pomočjo – prelistajte novi Sparov katalog igrač!