Zanimivo
4992 ogledov

Do 70 odstotkov popusta na obutev, tekstil in modne dodatke

nakupovanje vrečke Profimedia
V Cityparku ujemite kar do 70 odstotkov popust na obutev, tekstil in modne dodatke.

Zimska znižanja so tukaj. Nanje vse do konca meseca vabi Citypark, največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas. Trgovine v Cityparku imajo tudi do 70 % popust na obutev, tekstil, modne dodatke in druge stvari. V času popustov vas tako v prodajalnah čakajo številne ugodnosti in tudi presenečenja.

nakupovanje vrečke | Avtor: Profimedia Profimedia
Trgovine v Cityparku bogati pestra izbira raznolikih in trendovskih kolekcij. Zagotovo bo v njih vsak našel kaj po svojem okusu. Izberite modno in ugodno. Izkoristite hladne zimske dni za nakup nove obutve, kozmetike, nakita, šalov, rokavic in toplih oblačil.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.