Zanimivo
122 ogledov

Favoriti jesenskega žar razvajanja

Ave
1/6
Ave
Poletje se počasi bliža koncu, kar pa ne pomeni, da se končuje tudi žar sezona. Tudi v toplih jesenskih dneh se lahko odločite za piknik in izkoristite lepe sončne vikende za druženje z vašimi bližnjimi. Spodaj predstavljamo favorite s katerimi smo prepričani, da boste očarali družino in prijatelje na naslednjem pikniku.

Za dober piknik je poleg predhodne priprave in izbire prostora najbolj pomembo, da izberemo okusno in kakovostno meso. Zdaj je pravi čas, da izkoristite še zadnje mesece za peko na žaru in se odločite za peko odličnih Ave Rosti Angus burgerjev. Ko ga boste ugriznili boste občutili sočnost in pravo drobljivost, kar je značilnost najboljših burgerjev. Je vaša družba ljubiteljica rebrc?

Ave | Avtor: Ave Ave
Presenetite jih z Rosti rebrci, toplotno obdelanimi z vročim dimom ali pečenimi z dimom "smokani". Če se odločite za klasiko, pa predlagamo Rosti čevapčiče, ki so nadgradnja klasičnih čevapčičev iz govejega mesa. Tudi, ko jih boste pripravili na električnem žaru ali v ponvi bodo ohranili okus rahlega dimljenja.

Omizje je pripravljeno, pijača ohlajena, slastna hrana že diši iz žara, gostje pa so na poti. Le kaj več bi si še lahko želeli? Sprostite se, nato pa brezskrbno uživajte s prijatelji ali družino v vrhunskih AVE limited edition okusih burgerjev, rebrc ali čevapčičev.

Ave | Avtor: Ave Ave