Zanimivo
6271 ogledov

Kako do ugodnejše operacije oči?

VIDIM Očesni Center VIDIM Očesni Center
V obdobju, ko je naš svet obstal in smo del svojih življenj bili primorani dati na pavzo, vsi pogrešamo svobodo. Komaj čakamo trenutek, ko se bomo lahko ponovno vrnili v svojo vsakodnevno rutino, k obveznostim in aktivnostim, ki nam osmišljajo življenje.

Čeprav so naša vrata bila kar nekaj časa zaprta se intenzivno pripravljamo na vaš prihod in ponovno snidenje z vami. Glede na trenutne razmere smo se odločili, da vam, cenjenim strankam, omogočimo posebno ponudbo operativne odprave dioptrije.

Verjamemo, da lahko v tem času naredimo nekaj pozitivnega. Za prvih 100 predprijavljenih na predoperativni pregled za odpravo dioptrije bomo omogočili ugodnejšo operacijo oči za odstranitev dioptrije. Preglede že opravljamo.

V kolikor že nekaj časa razmišljate o odstranitvi dioptrije je sedaj pravi čas za korak naprej k uresničitvi vaših želja, da si povrnete dober vid po ugodnejši ceni, ki vam jo ponujamo v zahvalo za vašo podporo. Veselimo se svobode, našega snidenja in trenutka, ko vas osvobodimo od nošnje očal in kontaktnih leč.

KLIKNITE TUKAJ
Predprijavite se na predoperativni pregled za odpravo dioptrije
v VIDIM Očesnem Centru ter izkoristite ugodnejšo ceno operacije oči.

ALI PA NAS POKLIČITE NA
080 16 13
Naše strokovne sodelavke vam bodo z veseljem podale vse informacije, ki jih potrebujete, da boste lahko varno sprejeli odločitev o svojem ožjem izboru metode operativnega posega. Klic je seveda popolnoma nezavezujoč.

VIDIM Očesni Center | Avtor: VIDIM Očesni Center VIDIM Očesni Center
Direktor in vodja zdravniške ekipe Boštjan Drev, dr. med. specialist oftalmolog-kirurg: "Ob dneh, ko se prebuja pomlad, se je čas kar nekako ustavil in primorani smo se odpovedati stvarem, ki jih radi počnemo – stvarem, ki so se še včeraj zdele samoumevne. Vsi se veselimo dneva, ko bomo zopet lahko zaživeli normalno življenje, hodili v službo, se družili s prijatelji in ko pogovor s sosedom ne bo več samo po telefonu. Upamo, da ste vsi zdravi in da se kmalu vidimo! Veselimo se dne odprtja našega centra, ker imamo radi naše delo in z veseljem skrbimo za vaš vid in vaše oči. Radi bi vam omogočili povratek v normalno življenje brez očal in kontaktnih leč, zato smo za vas pripravili presenečenje v obliki ugodnejših cen operacij. Naša vrhunska tehnologija in strokovnost sta garancija za vaše zadovoljstvo in jasen pogled."

VIDIM očesni center - visokotehnološki center na področju refraktivne kirurgije

VIDIM Očesni Center | Avtor: VIDIM Očesni Center VIDIM Očesni Center

Z uporabo najnovejše laserske tehnologije, ki jo ponuja svetovni trg, vam zagotavljamo najboljši možen rezultat pri odpravi dioptrije. V VIDIM očesnem centru ste v odličnih rokah ekipe vrhunskih oftalmologov z več kot 25 let strokovnih izkušenj in več kot 40.000 opravljenih operacij. Smo referenčno izobraževalno središče za ugledno nemško podjetje Carl Zeiss®, poleg tega pa se poslužujemo njihove najnaprednejše tehnologije – ReLEx SMILE® in Presbyond®. Pri tem smo edini usposobljeni center za izvajanje omenjenih metod na območju jugovzhodne Evrope. Z nenehno vpeljavo najnovejših tehnoloških inovacij, opreme in strokovnih znanj, vam na ta način nudimo najkvalitetnejšo individualno prilagojeno obravnavo.

VIDIM Očesni Center | Avtor: VIDIM Očesni Center VIDIM Očesni Center
Vaše oči so dragocene, zato je ključna pravilna izbira operativnega posega, ki predstavlja zagotovilo za varen, natančen poseg in vaše končno zadovoljstvo.

KLIKNITE TUKAJ
za predprijavo na predoperativni pregled

Imate kakršnokoli vprašanje za naše strokovne sodelavke?

ALI PA NAS POKLIČITE NA
080 16 13
Klic je seveda popolnoma nezavezujoč.