Zanimivo
917 ogledov

Kako do večjega užitka ob televiziji?

Telemach
1/7
Telemach Aplikacija EON Smart TV
Po napornem delovnem dnevu se vsakdo rad sprosti pred televizijskim zaslonom.

Stres žal na nas preži povsod, celo med udobnimi večernimi trenutki v domačem naslanjaču. Izbira programa in vsebine, ki si jo želimo ogledati, se lahko namreč kaj hitro spremeni v zamudno in nič kaj sproščujoče opravilo.

Telemach | Avtor: Telemach Potrebujete le ustrezno televizijsko napravo in dostop do spleta. Telemach
Imate pameten televizor, ki vseeno ne zna predvideti, katere vsebine bi si radi ogledali? Oddajo po svojem okusu iščete in iščete, vse dokler ne ugotovite, da ste prečesali že več kot 100 programov, primerne vsebine pa še vedno niste našli … Dejstvo je, da veliko uporabnikov najnovejše tehnologije njenega potenciala ne izkorišča v celoti bodisi zaradi pomanjkanja časa, da bi se vanje poglobili, bodisi zaradi nepoznavanja trendov.

Ključno vlogo pri reševanju vaše zagate igra izbira ponudnika in paketa, ki vam ga ponuja. Predstavljajte si, da vklopite televizor, kjer vas kot zvesti prijatelji pričakajo vsebine, popolnoma prilagojene vašim interesom, ki si jih lahko poleg tega ogledate za kar do 7 dni nazaj. Vsakič, ko si zaželite uživati v priljubljeni oddaji ali seriji, enostavno vstopite v virtualno videoteko, ki vsebuje več kot 14 tisoč priljubljenih naslovov videa na zahtevo.

Telemach | Avtor: Telemach Naj dnevna soba postane vaš najljubši prostor. Telemach

Edinstvena aplikacija EON Smart TV vam omogoča ustvarjanje lastnih seznamov programov, ogled za nazaj, ogled video vsebin v Video klubu, več kot 70 programov HD v programskih shemah in številne napredne možnosti platforme EON. Z njo vam Telemach kot prvi telekomunikacijski operater na slovenskem trgu ponuja boljšo uporabniško izkušnjo pri gledanju televizije. Pri tem ne potrebujete nikakršne dodatne opreme, le svoj obstoječi televizijski daljinski upravljalnik.

BOLJŠA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA TELEVIZIJE ZA VSE!

Telemach | Avtor: Telemach V celoti izkoristite moč tehnologije. Telemach
Storitve televizije EON so na voljo tudi tistim uporabnikom, ki morda nimajo možnosti za priklop na Telemachovo omrežje. Za uporabo aplikacije EON Smart TV namreč potrebujete le ustrezno televizijsko ali pretočno napravo in dostop do spleta, ne glede na izbranega ponudnika internetne povezave.

Uporabniki pametnih televizorjev nove generacije ali pretočnih naprav na uporabniškem portalu Moj Telemach aplikacijo enostavno prenesete iz trgovine z aplikacijami in jo aktivirate. Informacije o modelih pametnih televizorjev in pretočnih naprav, ki aplikacijo podpirajo, so zbrane na Telemachovi spletni strani.

Aplikacija EON Smart TV je vključena v vse tri pakete EON, ki so novim naročnikom na voljo v posebni akciji, o kateri si lahko več preberete na Telemachovi spletni strani.