Zanimivo
3852 ogledov

Kako se izogniti gneči na Jadranu

Brač Brač, Turistična agencija Palma
Pri Palmi ponujajo novost, ki vam bo prihranila veliko časa.

V Turistični agenciji Palma so letos še dodatno poskrbeli za svoje stranke in jim ponudili letalo iz Ljubljane v Dubrovnik in na Brač. Na ta način se boste izognili dolgim kolonam in zastojem na cestah, ne bo vam treba hiteti na trajekt, privarčevali boste pri cestninah, odpadlo bo tudi čakanje na meji.

Če se boste na Jadran podali z letalom, boste tja prispeli v pičlih 50. minutah. Do Dubrovnika pa se boste vozili eno uro. Več o tej novi in ugodni ponudbi TUKAJ.

Brač | Avtor: Brač, Turistična agencija Palma Brač, Turistična agencija Palma

All inclusive z letalom že za 499 evrov

Med privlačnimi počitniškimi destinacijami v Turistični agenciji Palma letos izpostavljajo Neum in Brač.

Za Neum se boste do Dubrovnika odpeljali z letalom, nato imajo urejen prevoz do počitniške destinacije, kjer vas bodo z all-inclusive ponudbo in zunanjim bazenom razvajali v hotelu Stella. Hotel Stella je bil prenovljen v letu 2018 in ponuja vse, kar si lahko zaželite za popolno počitnice. Tamkajšnji domačini so zelo ponosni na svoj Neum in ga zelo radi poimenujejo jadranski Monte Carlo.

Sedem nočitev v hotelu Stella z all-inclusive ponudbo, z vključenim letalskim prevozom do Dubrovnika in nato prevozom do Neuma vas čaka že od 499 evrov na osebo. Dodate pa lahko še izlet do Medžigorja, doline Neretve in Mostarja. Gre za lepe sobe z morsko stranjo, balkonom in klimo. Več o tej privlačni ponudbi TUKAJ.

Kot drugo priljubljeno in atraktivno destinacijo izpostavljajo bivanje v priljubljenem hotelu Elaphusa na Braču. Gre za luksuzen hotel, bogat z vsebinami in storitvami, ki vključujejo poletne počitnice, wellness in organizacijo kongresov ter mnoge športne vsebine.

Hotel Elaphusa je v neposredni bližini pravega hrvaškega landmarka in najbolj znane hrvaške plaže, plaže Zlatni rat.

Bol na Braču je sicer ena najbolj obiskanih destinacij na Hrvaškem, njegov znameniti Zlatni rat pa se pojavlja na naslovnicah številnih svetovnih tiskovin. Prav zaradi tega ga obiskujejo turisti s celega sveta, prav fotografija Zlatnega rata privablja obiskovalce celo iz drugih turističnih krajev.

Bol je znan po norih zabavah do jutranjih ur in kot odličen kraj za surfanje. Njegove plaže so privlačne zaradi belega proda in sence močnih borov, mestece pa zaradi svojih ozkih kamnitih uličic. Kljub temu pa Brač ni le Bol, je poln zanimivih krajev in znamenitosti.

Za lep razgled na Bol in Zlatni rat se zgodaj zjutraj povzpnite na najvišji vrh vseh hrvaških otokov. Vidova gora je visoka 778 metrov.

Poleg Bola, je priljubljeno letovišče tudi Supetar, ki se na Braču nahaja na drugem delu otoka ter velja za zelo priljubljeno počitniško destinacijoin pomembno pristanišče.

Privlačne ponudbe za otok Brač preverite TUKAJ

Mondeni Dubrovnik je vedno dobra počitniška izbira

V Palmi so za vas pripravili zanimivo in ugodno razvajanje tudi v hotelu Tirena v Dubrovniku, ki leži blizu morja, na polotoku Babin kuk, nedaleč od peščenih plaž in starega jedra mesta. Ponudbo si lahko privoščite že za 709 evrov za sedem nočitev za eno osebo s polpenzionom in vključenim povratnim letalskim prevozom Ljubljana - Dubrovnik.

Koristili boste lahko tudi zunanji bazen, otroški bazen, ležalnike ter senčnike ob bazenu, udeležili se boste lahko tudi vodne aerobike, v bližini so še igrišča za balinanje, nogomet, košarko, tenis in tako dalje.

Dubrovnik | Avtor: Dubrovnik, Turistična agencija Palma Dubrovnik, Turistična agencija Palma

Še dodaten Palmin dalmatinski namig: Vodice, ki veljajo za zelo priljubljeno turistično središče in kjer vam Palmovci lahko ponudijo nepozabne počitnice. Idealno za družine, pare in mlade – PREVERITE TUKAJ!