Zanimivo
643 ogledov

Konec tedna najboljših filmov se nahaja na CineStar TV Channels

CineStar TV Channels CineStar TV Channels
Življenje je postalo takšno, da želimo imeti v vsakem trenutku vse na dosegu roke, vsak dodatni klik pa precej vpliva na našo zbranost in izgubo prostega časa. Izbira programov, ki jih želimo gledati, je dodatna stvar, ki nam vzame čas in vsi smo se že kdaj srečali s tem, da dlje iščemo filme za ogled, kot jih gledamo.

Ravno zaradi tega imajo CineStar TV Channels filmski programi vse na enem mestu. Ste siti celotedenskih načrtovanj druženja, ki jih potem vsi odpovedo? Potem je čas za vikend najboljših filmov, skrbno načrtovan, da bi zadovoljil vse zvrsti in želje, pa tudi generacije. Izbira je velika, vrhunske akcije, ganljive drame, noro smešne komedije, najstrašnejše grozljivke in seveda premierni filmi pa so le delček tega, v čemer boste lahko uživali vsak vikend do konca leta.

Vikend najboljših filmov zajema najboljše naslove v petek, soboto in nedeljo na vseh šestih programih CineStar TV Channels skupine: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy ter CineStar TV Comedy&Family. Vsak vikend bomo na CineStar TV filmskih programih vrteli edinstveni program, poln najznanejših filmskih uspešnic in nagrajenih filmov ter filmov, ki so šele pred nekaj meseci doživeli svetovno kino premiero.

Celoten spored filmov za konec tedna lahko preverite na povezavi https://cinestartvchannels.si/spored/.

Tu je izbor za konec tedna najboljših filmov od 29. novembra do 1. decembra

PETEK, 29.11.

CineStar TV, 20.45 – Ker smo prijatelji

CineStar TV Action & Thriller, 21.50 – Krogla v glavo

SOBOTA, 30.11.

CineStar TV Premiere 1, 20.00 – Kursk: Prekletstvo globine

CineStar TV Premiere 2, 22.10 – Sicario 2: Vojna brez pravil

NEDELJA, 1.12.

CineStar TV Comedy&Family, 20.30 – Prijateljeva punca

CineStar TV Fantasy, 21.00 – Obdukcija neznanke

Še posebej opozarjamo na TV premieru, Kursk: Prekletstvo globine

Film je nastal po knjigi Roberta Moora A Time to Die, resnični zgodbi o katastrofi, ki je doletela podmornico Kursk. Ruska podmornica K-141 Kursk je bila je ponos ruske flote, simbol sposobnosti in moči ruske mornarice. Splavili so jo leta 1994 in to 154 metrov dolgo plovilo na jedrski pogon je svoje delo opravljalo zgolj šest let – dokler ni potonila. V filmu smo priča eni najhujših pomorskih tragedij. V času te tragedije je bilo na krovu 118 mornarjev in častnikov; večina je bila mlajša od 30 let. Medtem ko se je posadka borila za življenja, so se njihove družine bojevale s političnimi preprekami in nemogočimi izgledi, da mornarje sploh rešijo.