Zanimivo
1057 ogledov

Lepo je biti Premium stranka

NKBM Ajdovscina
1/15
NKBM
Nova KBM je pred dvema letoma začela izvajati Premium program za vse tiste stranke, ki si od osebnega bančništva želijo nekaj več. Poleg številnih ugodnosti, ki jih Premium program nudi strankam, Nova KBM svoje Premium stranke razvaja tudi z ekskluzivnimi dogodki.

"V paketu vrhunske kakovosti smo združili naše najboljše storitve, ki vam bodo omogočile udobno, varno in enostavno finančno poslovanje." - tako Nova KBM na svoji spletni strani predstavlja bogati paket Premium osebnega bančništva, ki nudi strankam mnogo več, kot bi pričakovali. Poleg posebne Premium debetne kartice Visa, osebnega bančnega svetovalca, premium osebnega računa, zlate MasterCard kartice in drugih prednosti pri finančnem poslovanju, so strankam na voljo tudi mnoge praktične ugodnosti, ki bodo najbolj razveselile vse tiste, ki radi potujejo (npr. vstop v ekskluzivne letališke salone, izbrane ponudbe pri Hertzu in do 25 odstotkov popusta pri rezervaciji hotelov).

Za svoje Premium stranke skrbijo tudi z ekskluzivnimi dogodki

Nova KBM se dobro zaveda, da Premium stranke od svojega osebnega bančništva pričakujejo nekaj več, zato za njih organizira tudi različne ekskluzivne dogodke. V torek, 5. novembra, je tako poslovalnica Nove KBM v Ajdovščini gostila Premium stranke Zahodne Slovenije na Premium dogodku v duhu Martinovega. Prijetno druženje je spremljala odlična glasba izvrstne vokalistke Anike Hrovat in primorskega kitarista ter pevca Luigija. Za odlično pogostitev so poskrbeli vinarji Vipavske doline Peter Ferjančič, Miran Kavčič in Bojan Potočnik ter lokalno podjetje za kulinarični inženiring Misenplas. Nova KBM je ponosna, da na tak ali drugačen način podpira lokalne pridelovalce in obrtnike.

1/5
NKBM

Slovesen dogodek tudi v Mariboru

Premium stranke je Nova KBM povabila tudi na ekskluziven dogodek v Maribor, kjer so z odprtjem razstave del izjemnega štajerskega umetnika Nenada Cizla obeležili 2. obletnico Premium poslovalnice. Zbrane goste je, poleg predsednika uprave Nove KBM Johna Denhofa, nagovoril tudi Cizl in jih osebno povabil k ogledu razstave, ki bo v poslovalnici na ogled vse do 5. decembra. Uradni del dogodka je nato zaključil nastop izvrstne violinistke Mojce Batič, GD Nova.

"Ta program smo ustvarili pred dvema letoma, danes praznujemo rojstni dan. Spomnim se še, ko smo prerezali črno mašno in si obljubili, da bomo strankam pomagali pri njihovem poslovanju s podporo in rešitvami – na tem mestu se ločimo od ponudbe ostalih bank."
- John Denhof, predsednik uprave Nove KBM

1/8
NKBM

Za več informacij o Premium paketu in njegovih ugodnostih obiščite spletno stran Nove KBM ali katerokoli poslovalnico Nove KBM.