Zanimivo
825 ogledov

Najboljša banka 2020

1/17
Nova KBM navdušila poslovne partnerje in stranke v Ljubljani

Nova KBM je pod zanimivim sloganom "Najboljše šele pride" navdušila več kot 300 strank in poslovnih partnerjev v čudovitem ambientu ljubljanskega hotela Union. Gostje pa so uživali v dih jemajočih akrobatskih točkah plesalk, glasbi skupine King Foo ter godalih Glasbenega društva Nova iz Nove Gorice, ki jih banka v okviru družbene odgovornosti tudi sponzorira.

NAJBOLJŠA BANKA 2020

Nova KBM ima jasno vizijo postati najboljša banka 2020 zato izboljšujejo poslovanje v vseh ključnih segmentih od upravljanja s tveganji, rast in dobičkonosnost, odličnost v poslovanju s strankami, operativno učinkovitost in izboljšanje kulture. So najbolj dostopna banka v Sloveniji, skupaj s partnerstvom s Pošto Sloveniji lahko njihove storitve koristite na več kot 800 bančnih točkah ob tem pa vse več vlagajo v digitalizacijo, saj se bančništvo spreminja.

"Vse več se osredotočamo na vas, na stranke in veseli nas, da nas vse pogosteje izberete in priporočate. Ponujamo produkte za katere vi pravite, da so najboljši. Cenimo vaš posel, vaše zaupanje in partnerstvo," je poudaril predsednik uprave John Denhof. Po uradnem delu je sledilo druženje med številnimi znanimi poslovneži iz največjih slovenskih podjetij ter kovanje idej in načrtov za 2019.