Zanimivo
2020 ogledov

Nakup živil in izdelkov za vsak dan opravite v spletni trgovini Petrol eShop

Petrol
1/2
Petrol
Če so v Petrolu so pred izbruhom koronavirusa v spletni trgovini Petrol eShop večinoma prodajali izdelke za avto, dom in vrt, je danes slika drugačna. Na potrebe uporabnikov so se v času epidemije namreč odzvali z dopolnitvijo ponudbe, ki po novem vključuje še hrano in izdelke za vsakdanjo rabo.

Hrana in izdelki za vsak dan

Dolge čakalne vrste, hitrostno klikanje na košarico in čakanje na naslednje dostavno okno. Zveni znano? Tako smo, izogibajoč se fizičnim trgovinam, vsakdanje izdelke in živila po spletu nakupovali v prvih dneh samoizolacije. Potrebi po dodatni ponudbi na trgu so odzvali v Petrolu, kjer so v asortiman svoje spletne trgovine, ki seže v prav vse kotičke države, dodali še izdelke, ki jih potrebujemo doma.  

Petrol | Avtor: Petrol Petrol
V spletni trgovini Petrol eShop so v Petrolu pred pričetkom krize večinoma prodajali izdelke za avto, dom in vrt, po novem pa v njihovi ponudbi najdete še hrano in pijačo. Izdelke na voljo v spletni prodaji so namreč razširili v skladu z zahtevami kupcev, pravijo v podjetju, saj so ti povpraševali po mleku, moki, sladkorju, testeninah, kavi in konzervirani hrani, pa tudi po robčkih za razkuževanje, razkužilih za roke, toaletnem papirju ter čistilih in izdelkih za osebno nego.

 

Dostava do vrat

Petrol eShop je tako hitro postal zanimiva nakupovalna točka za vse, ki se želijo izogniti obisku trgovine ali pa ne morejo zapustiti svojih domov. V podjetju pravijo, da so prodaje veseli, da a jih še bolj veseli dejstvo, da da ljudem s spletnim nakupom poenostavljajo vsakdanje opravke, ki smo jih še do nedavnega imeli za samoumevne.

Čeprav Petrolovi bencinski servisi ostajajo odprti tudi v času epidemije, uporabnike pozivajo, naj vse s svojega nakupovalnega listka varno nakupijo prek spleta, v Petrol eShop. V Petrolu se kljub motnjam v oskrbovalni verigi trudijo, da naročeno uporabnikom v roku treh do petih dni dostavijo do vrat njihovega doma – in to povsod v Sloveniji, ne samo v mestnih središčih.