Zanimivo
1179 ogledov

Ne zamudite obiska Božička

darilo božič Pixabay
Citypark bo obiskal Božiček in najmlajšim narisal nasmeh na obrazu, ne spreglejte pa tudi Božičkovega parka in božično-novoletnega sejma

Citypark | Avtor: Citypark Citypark
V Cityparku, največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, je v decembru vse v znamenju prazničnega časa. Čarobno vzdušje bo dodatno popestril obisk Božička. Dobri mož se bo s polno vrečo daril v Cityparku ustavil v četrtek, 19. decembra, ob 18. uri. Družil se bo z otroci, z njimi poklepetal, se poveselil, jih obdaril in jim narisal nasmeh na obrazu. Skupaj z gospo Božičkovo bosta spekla tudi sladko presenečenje. Z Božičkom se bodo lahko najmlajši tudi fotografirali.

Obiskovalci Cityparka lahko v prvem nadstropju obiščejo tudi tradicionalni Božičkov park. Potekal bo vse do nedelje, 29. decembra. V parku bodo goste sprejeli gospa Božičkova in Božičkovi palčki pomagalčki. Prisotni lahko obiščejo Božičkovo knjižnico, se s prijatelji pomerijo v tandemu v Božičkovi videoigralnici ali pa prisluhnejo nežnemu glasu pravljičarke. V parku se nahaja tudi Božičkova pošta, kotiček za slikanje in veliko različnih igralnic. Termini pravljičnih uric so dostopni na spletni strani centra na www.citypark.si.

V znamenju božično-novoletnega vzdušja v Cityparku vse do konca leta poteka že tradicionalni božično-novoletni sejem. Na številnih novih stojnicah s pestro ponudbo lahko obiskovalci najdejo prava darila za svoje najbližje. Poseben čar sejmu daje tudi magična dekoracija.