Zanimivo
369 ogledov

Nova KBM odprla novo poslovalnico v nakupovalnem središču Aleja v LjubljaniI

Aleja
V Novi KBM krepimo prisotnost v osrednji Sloveniji – odslej tudi s poslovalnico v nakupovalnem središču Aleja v Šiški.

Danes, v petek, 8. maja 2020, smo v novem nakupovalnem središču Aleja v ljubljanski Šiški odprli sodobno poslovalnico, ki je že četrta poslovalnica Nove KBM v prestolnici. Nova poslovalnica dopolnjuje ponudbo vrhunskega nakupovalnega središča in omogoča opravljanje bančnih poslov strankam Nove KBM in vsem, ki to še niso, kar med nakupovanjem. Med delovnim časom nakupovalnega središča Aleja bo obiskovalcem za dvige gotovine na voljo tudi bankomat Nove KBM.

V novi poslovalnici Aleja, ki bo v trenutnih razmerah preprečevanja širjenja koronavirusa poslovala s prilagojenim delovnim časom vsak delovnik med 8. in 14. uro, bo strankam na voljo celovita paleta finančnih storitev. S prostorsko zasnovo, ki je v skladu z modernimi bančnimi smernicami, zagotavlja veliko udobja, zasebnosti in individualno obravnavo strank. Tem bodo na voljo visoko usposobljeni in izkušeni bančni strokovnjaki.

NKBM | Avtor: NKBM NKBM
"Nova KBM ostaja zanesljiv partner strankam tudi v teh zahtevnih razmerah. Z razvejano poslovno mrežo in na podlagi strateškega partnerstva s Pošto Slovenije je Nova KBM že zdaj najbolj dostopna banka v Sloveniji, prisotnost v osrednji regiji pa s tem korakom še krepimo. Ponosni smo na sodobno poslovalnico Aleja, ki je pomembna pridobitev tako za našo poslovno mrežo kot za okolje, v katero je umeščena. Dostopnost krepimo tudi sicer z nenehnim razvojem digitalnih kanalov, saj je strankam naše banke vse več storitev na voljo tudi prek spletne in mobilne banke. Kar nekaj dodatnih storitev pa bodo stranke lahko v prihodnosti opravljale preprosto prek telefona in kontaktnega centra," je ob odprtju poslovalnice Aleja povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Čeprav v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa nenujne obiske poslovalnic še zmeraj odsvetujemo, se ekipa poslovalnice Aleja v Šiški veseli obiska strank. V Novi KBM smo ponosni, da smo s svojim sodobno zasnovanim Paketom Komplet do danes prepričali že 100.000 posameznikov. Vsem, ki se bodo v novi poslovalnici Aleja za ta paket ključnih bančnih storitev odločili do 30. junija 2020, nudimo šestmesečno brezplačno vodenje Paketa Komplet, prav tako bodo lahko nove stranke izkoristile enoletno brezplačno članarino za kartico z odloženim plačilom. Prvim sto novim strankam, ki bodo v poslovalnici Aleja začele uporabljati enega od naših produktov, bomo podarili še bon v vrednosti 20 evrov za nakupe v nakupovalnem središču Aleja.