Zanimivo
3856 ogledov

Obiska tega sejma ne boste pozabili nikoli

sLOVErotika 2017, obiskovalci Klemen Brumec
Lani je sejem sLOVErotika navdušil kar 11.000 obiskovalcev. Bodite letos tudi vi eden izmed njih.

Erotični sejem sLOVErotika, osrednji dogodek na področju zabavne industrije za odrasle pri nas, se bo letos odvijal že enajstič. Poslanstvo sejma je razblinjanje tabujev o spolnosti v slovenski družbi, posledično pa ustvariti bolj polno spolno življenje za posameznike.

sLOVErotika od petka, 30. novembra, do nedelje, 2. decembra, na Celjskem sejmu.

sLOVErotika v svojo družbo vabi vse, ki si želijo bolje spoznati različne oblike erotičnih šovov in tržne novosti na področju spolnih igračk za uporabo v domači spalnici ter doživeti nepozaben obisk, o katerem bodo še dolgo razmišljali.

"Z možem sva prvič obiskala Sloverotiko in bila sva prijetno presenečena. Kupila sva si nekaj igračk, pogledala showe, spila nekaj pijač in imela nepozaben večer. Še prideva!"
- Anja iz Ptuja, 37 let

sLOVErotika | Avtor: sLOVErotika sLOVErotika

V slovenski družbi še vedno obstajajo številni zadržki in miti glede spolnosti, sLOVErotika pa želi te odpraviti in Slovencem približati razburljiv svet erotike. Obiskovalci si bodo na odrih lahko ogledali različne šove v živo – od sproščeno umetniških in estetsko artističnih vse do trdoerotičnih. Šovi bodo prebudili domišljijo in zadovoljili marsikatero fantazijo, v domačo spalnico pa se bodo mnogi vrnili z novimi idejami.

"S kolegico sva si showe ogledali bolj od daleč, sva pa bili zelo navdušeni nad ponudbo razstavljavcev … Nedvomno se za vsakega najde nekaj – tudi za tiste najbolj sramežljive."
- Tadeja iz Nove Gorice, 36 let

Erotični program se bo v petek in soboto odvijal od 18. ure naprej, v nedeljo pa se bo začel že ob 15.20. Med šovi se bo našlo nekaj za vsakega, od tistih bolj sramežljivih obiskovalcev, do tistih, ki si želijo biti čim bližje akciji. Poleg bogatega programa na odru, pa bodo lahko tisti, ki si želijo bolj intimnejše izkušnje, obiskali mini teatre.

Na sejmu se bodo zbrali vsi ključni ponudniki erotičnih igračk, zapeljivega spodnjega perila in spolnih pripomočkov. Mnogi obiskovalci izkoristijo to priložnost, da svojim partnerjem in prijateljem kupijo razburljiva novoletna darila, ki jih bodo ti zagotovo veseli.

"Z družbo smo se lani imeli top. Ogledali smo si showe, puncam kupili sexy spodnje perilo in darilca, da nas bodo drugo leto spet pustile."
- Uroš iz Ljubljane, 25 let

Za več informacij obiščite spletno stran sejma sLOVErotika. Vstop je dovoljen obiskovalcem od 18. leta starosti naprej.