Zanimivo
1669 ogledov

Odkrili smo idealno mesto za sončen advent z wellness ponudbo

Marvie
1/15
Marvie Hotel & Health
Sneg, dež, zima ... preživite ta advent na soncu! V Dalmaciji namesto jelk krasijo palme, dalmatince namesto snega zbudi sonce, namesto minusov pa se temperature tam gibljejo med 12 in 15 stopinjami.

Že vse leto žonglirate med delom in družino in že mesece niste našli časa zase? Rešitev ponuja prvi zdravstveni hotel v Splitu, Marvie Hotel & Health, ki se nahaja na čudoviti lokaciji, v neposredni bližini morja in središča mesta, ki zahvaljujoč blagi klimi in odlični ponudbi privlači domače in tuje turiste čez vse leto.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health

Marvie je nov hotel z odličnim Renevie wellnessom, kjer so gostom na razpolago notranji bazen, finska in turška savna, whirlpool in sprostitveni kotiček. Celotna hotelska ponudba je idealen kraj za počitek in sprostitev, trenutno pa imajo odlično promocijsko ponudbo, ki vključuje dve noči v sobah s pogledom na morje, dve sproščujoči masaži in brezplačno uporabo vseh wellness storitev. Na voljo so različne vrste masaž in Aqua Med tretmaji za zdravje in lepoto, v katerih lahko uživate z dodatnimi popusti, dobra masaža pa za vas lahko naredi veliko več kot le fizični užitek. Je odlična pomoč pri boju proti stresu, saj znižuje raven kortizola, stresnega hormona, strokovni fizikalni terapevti pa vam bodo olajšali bolečine, ki se nabirajo v hrbtu in ramenih.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health
Z veseljem vam bodo ponudili tretmaje estetske in zobne medicine, ter fizioterapijo, če za to imate potrebo, ali pa preprosto želite zasijati z najsodobnejšimi anti-age Medi Derm Clinic tretmaji. V okvirju njihovega refresh paketa lahko kombinirate Dermapen tretma z mikroiglicami, ki z mezoterapijo ali Red Carpet Peel by Dr. Obagi stimulira kožo k proizvodnji kolagena. Gre za površinski piling, idealen za zmanjšanje drobnih gubic in hiperpigmentacije, ki pa ni namenjen zgolj damam!

Razen poletja je Split idealna destinacija tudi pozimi, saj je podnebje blago, mediteranski šarm dalmatincev privlačen, ponudba tamkajšnjih hotelov pa na zelo visoki ravni. Hotelska restavracija Da'Mar ponuja vrhunske dobrote, ki ustrezajo merilom najzahtevnejših gurmanov, v okusni hrani pripravljeni iz sezonskih in lokalno pridelanih sestavin pa lahko uživate brez kančka slabe vesti. Popolna in uravnotežena ponudba z najboljšimi pridelki lokalnega izvora, pogosto iz organske pridelave, in brez glutena, v službi užitka polnih okusov. Pustite se presenetiti kreativnim kulinaričnim mojstrovinam, med katerimi lahko poizkusite tradicionalne dalmatinske klasike v moderni izvedbi.

Marvie | Avtor: Marvie Hotel & Health Marvie Hotel & Health

Če niste razpoloženi za advent med množico v centru Splita, bodo po večerji koktajli v adventni hišici na terasi restavracije prav tisto, kar potrebujete za popoln zaključek dneva. Podrobno vsebino in cenovno ponudbo preverite na https://marviehotel.com/special-deals.

Na voljo sta zgodnja prijava in pozna odjava ter brezplačen WiFi in parkiranje.