Zanimivo
2602 ogledov

Oplova družina X je vse prej kot neznanka

Opel družina X
1/20
Opel
Nemška natančnost, športen videz in širok nabor vrhunskih tehnologij so lastnosti, ki odlikujejo vse člane družine Opel X.

Da so urbani Crossland X, prodajna uspešnica Mokka X ter Grandland X vse prej kot neznanka, kažejo podatki nemškega Zveznega urada za promet, ki so Opel v prvih petih mesecih prejšnjega leta razglasili za najbolj priljubljeno znamko v SUV segmentu.

Popolni za družinske dogodivščine

Terenci X so že po zunanjosti idealni za vsakodnevne družinske izzive in občasne izlete na obalo ali do Alp – panoramska streha, večji odmik od tal in velika platišča iz lahkih kovin očarajo že na prvi pogled. Notranjost le še potrjuje dejstvo, da so ta vozila namenjena družinam. Vsa tri vozila so prostorna, imajo ergonomska prednja sedeža AGR ter polepšajo vožnjo z IntelliLInk sistemom za informacije in razvedrilo. Kateri bo prepričal vas?

Opel družina X | Avtor: Opel Opel

Čeprav so si Oplovi SUV-ji podobni, pa ima vsak član družine svoj faktor X in nagovarja drugačen tip voznikov.

Opel Mokka X | Avtor: Opel Opel
Prvi SUV, ki se je podal na trg, je MokkaX. Morda se zdi na prvi pogled kompaktna (dolga je 4,28 m), a zaradi značilno povišanega sedežnega položaja omogoča temu primerno odlično vidljivost, hkrati pa premore tudi impresivno prostornino prtljažnega prostora do kar 1372 litrov. Njene zadnje deljene sedeže lahko enostavno preklopite in zložite ter s tem povečate njen prtljažnik. Za doplačilo je na voljo tudi s štirikolesnim pogonom.

Športen in osupljivo praktičen Crossland X na prvi pogled očara s streho v dveh barvnih odtenkih, ki je na voljo za doplačilo, v notranjosti pa preseneti z obilico prostora in vsestranskostjo. Edinstvena kombinacija funkcionalnosti, okretnosti in športne elegance poskrbi, da je Opel Crossland X idealen avto tako za kratek skok po nakupih kot tudi za daljše izlete – narejen je za družine, ki živijo v urbanih območjih. Z vzvratno panoramsko kamero, ki zajema 180 stopinj, in naprednim parkirnim priročnikom bo vsak parkirni izziv mala malica. Tudi bočni.

Opel Crossland X | Avtor: Opel Opel

Opel Grandland X | Avtor: Opel Opel
Mali in veliki brat v enem je novi Grandland X. Z začetkom prodaje neposredno po avtomobilskem sejmu v Frankfurtu leta 2017 je najmlajši, a največji član osvojil prostor v srcu številnih kupcev. Ne glede na teren vas pri vožnji z njim navdušuje vrsta inovativnih tehnologij, na primer elektronski prilagodljivi nadzor oprijema IntelliGrip, ki zagotavlja vrhunski oprijem in prenos moči na podlago v najrazličnejših voznih razmerah.

Zgodbo o uspehu Oplovih elegantnih terencev potrjujejo tudi številke. Proizvajalec avtomobilov s sedežem v Rüsselsheimu je namreč do sedaj skupno prejel že več kot 1,11 milijona naročil. V kolikor se tudi vi odločite za nakup Oplovega SUV-ja, lahko s trenutno ponudbo prihranite do kar 4.000 € in prejmete še bonus ob financiranju. Več informacij poiščite na opel.si ali pri najbližjemu Oplovemu trgovcu.

Advertisement