Zanimivo
1568 ogledov

Po navdih za aktivni oddih na sejem Alpe-Adria

Sejem Alpe-Adria Gospodarsko razstavišče
Ste tudi vi med tistimi, ki zgrabi vsako priložnost za skok v naravo?

Aktivno v zasneženih pokrajinah, s kolesom po kolovozih in lokalnih cestah, s pohodnimi palicami in nahrbtnikom navkreber, ob vodi in v njej na vesla ali z desko? V zavetju šotora, počitniške hišice ali v domu na štirih kolesih? Potem je tudi za vas 30. sejem Alpe-Adria za aktivni, zeleni turizem, ki bo potekal od 30. januar do 2. februar na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču prava pobuda. Spoznajte destinacije s pristnimi doživetji in bogato lokalno turistično ponudbo. Odkrijte skrite kotičke Slovenije, Zamejstva in turistično ponudbo destinacij iz nekdanje Jugoslavije.

Sejem Alpe-Adria | Avtor: Gospodarsko razstavišče Gospodarsko razstavišče

Novost letošnjega sejma sta kamping in karavaning. Spoznajte prednosti svobode gibanja, ponudnike tovrstnih storitev - od nakupa do najema. Vabljeni po inovativne in sveže ideje za preživljanje prostega časa ob robu gozda, v bližini rek, jezer ali ob morju.

Sejem Alpe-Adria | Avtor: Gospodarsko razstavišče Gospodarsko razstavišče

Smučarska zveza, Pokal Slovenski Maraton & smučarsko tekaške destinacije, se letos predstavlja s smučarskimi tekaškimi destinacijami, ki z organizacijo dogodkov in urejanjem prog skrbijo za promocijo rekreativnega smučarskega teka. Pripravite se na tek z nami! Popoldne vam bomo na sejmu pokazali, kako se pripravlja smuči za tek.

Sejem Alpe-Adria | Avtor: Gospodarsko razstavišče Gospodarsko razstavišče

Bi okušali specialitete s področij, kot so Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled in Vino? Z eno vstopnico je mogoče obiskati še Sejme Okusov: GASTexpo.

Sejem Alpe-Adria | Avtor: Arne Hodalič Arne Hodalič

Nagrado Jakob 2019 na temo Nove trajnostne oblike lovskega in ribiškega turizma ter opazovanja divjih živali v njihovih naravnih okoljih je prejme projekt Nepozabni dan v ribogojnici Fonda podjetja Fonda.si d.o.o. iz Portoroža. Spoznajte njihovo trajnostno zgodbo na sejmu in/ali jih obiščite v Piranskem zalivu.

Sejem Alpe-Adria | Avtor: Gospodarsko razstavišče Gospodarsko razstavišče

Odpiralni čas:

sreda – sobota
10.00 – 19.00

Ugodnosti:

  • Z eno vstopnico na dva sejma!
  • Brezplačen sejemski katalog – Oddih s številnimi koristnimi informacijami s področja turizma
  • Cenejša vstopnica za številne člane klubov in društev

www.alpeadria.si