Zanimivo
744 ogledov

Po poslancu s sendvičem – sendvič Poslanc

Poslanc
1/2
Sendvičarna
Na mednarodno odmevno "Afero sendvič", v sklopu katere je odstopil poslanec Darij Krajčič, se je velenjsko podjetje odzvalo na hudomušen način: s sendvičem "Poslanc", ki so mu namenili dobrodelno poslanstvo.

Sendvič so sestavili iz tradicionalnih sestavin in ustvarili prvi pravi ljudski sendvič. Kruhu je dodana zaseka, savinjski želodec in vložena paprika.

90 Poslancev, "od ljudstva izbranih in poslanih sendvičev", so iz Sendvičarne brezplačno poslali posameznikom v stiski in s tem poskrbeli, "da sendvič tokrat pristane v pravih rokah".

Naslednja serija 90 Poslancev pa bo od vključno te srede, 27. 2. 2019, na voljo tudi obiskovalcem njihovih prodajaln v Velenju, Celju in Domžalah. Za Poslanca bodo lahko odmerili znesek po svoji izbiri, celoten izkupiček pa bo prav tako namenjen izbrani dobrodelni instituciji.

"Veliko nam je do tega, da malico dobijo vsi, ki jo potrebujejo. Socialna stiska ni nekaj, kar se dogaja nekje daleč. Dogaja se danes, dogaja se okoli nas in zato si prizadevamo pomagati kjer in komur lahko," še dodajajo v Sendvičarni.