Zanimivo
421 ogledov

Poli vročica: Dragić vs Dončić

luka dončić Epa
Miami : Dallas (Dragić vs Dončić)

Ko nekaj ljubiš tako noro, da se ti odprejo zvezde in si naenkrat na letalu za Miami. Potuješ na tekmo Luka Dončića. Tako noro je življenje s Poli. Klobaso, ki jo že od malih nog obožuje tudi Luka Dončić. Luka je VELIKA ZVEZDA NBA, VELIKAN. Žanje uspeh za uspehom in zanj navija celotna Slovenija. Svet. Obožujejo ga majhni in veliki in prav vsi oboževalci Poli.

Poli | Avtor: Salon Sauvignon Salon Sauvignon

Poli | Avtor: Salon Sauvignon Salon Sauvignon
Luka Dončić - Poli ambasador

Ste tudi vi navdušeni nad vrhunsko izbiro Poli ambasadorja?! Luka je priljubljen in prepoznaven košarkarski virtuoz, ki se je bliskovito hitro uvrstil med najboljše zvezde NBA košarke. Z njegovim odhodom v Miami, mu je Poli sledila in prodorla na ameriški trg. Poli je zlati TOP v Evropi, a je v eri z Donćičem pričela svetovno zvezdništvo. Prodor na ameriški trg je podkrepil internacionalizacijo poslovanja in razvoja novih izdelkov v Poli asortimanu.

"Sem ljubitelj Poli že od malih nog."

Poli ekipa na poti v Miami

10 srečnežev Poli tako potuje na vroč dvoboj MIAMI DALLAS (Dragić vs Dončić). Kako jim je to uspelo? Sodelovali so v 9 tedenskem mednarodnem nagradnem tekmovanju v virtualni košarki VR PETKE in zmagali. Bi lahko osvojili boljšo nagrado? Ta hip zagotovo ne.

Navijaško ekipo Poli sestavljajo 4 nagrajenci iz Slovenije: Samir Lavbič, Almir Hasanbegović, Tanja Kuhar, Robert Marič; par iz Hrvaške: Petar in Fedra Delonga; nagrajenca iz Bosne Ivan Andrić in Goran Lučić ter brata iz Srbije: Ivan In Vladimir Janković.

Poli | Avtor: Salon Sauvignon Salon Sauvignon

Poli | Avtor: Salon Sauvignon Salon Sauvignon
Izjava nagrajenke iz Slovenije, Tanje Kuhar:

"Poli hammy navdušuje našo družino že od prvega dne, ko smo zvedeli zanjo, jo zagledali v trgovini in poskusili. Je okusna, mehka in slastna. Velikokrat je na naših krožnikih. Pri zajtrku, večerji ali pa jo postrežemo ob obisku prijateljev in sorodnikov.

Ugotovila sem, da sva si z Luko podobna. Oba si rada privoščiva sendvič s Poli hammy. Ob igri, ki sem jo zasledila na spletu "Sendvič za Luko" se, začutila dvojni užitek; da bom ustvarjala sendvič za Luko in ker rada kuham, pečem in pripravljam jedi. Srečna in zadovoljna sem, da je bil izbran moj Poli hamm sendvič. Hvala organizatorju. Veselim se potovanja v Miami, ogleda košarkarske tekme in srečanja z Luko, ki ga kljub rosnim letom, cenim kot velikega košarkarja. Upam, da bo v Miamiju uspela kakšna fotka z Luko in Poli hammy sendvičem, saj imava nekaj skupnega: "Sva mad abut Poli."

Da se boste lažje vživeli in se povezali z njimi pri navijanju, vam razkrivamo program norega politastičnega potovanja v Mimi.

Poli | Avtor: Salon Sauvignon Salon Sauvignon

1. dan, četrtek 27.2.2020 LJUBLJANA – ISTANBUL - MIAMI
Zbirališče potnikov ob 8.00 na letališču Brnik v Ljubljani in polet v Istanbul ob 9.40. Nadaljevanje poleta v Miami. Po pristanku na letališču (v večernih urah po lokalnem času) in po opravljenih mejnih formalnostih odhod do hotela in nočitev.

2. dan, petek 28.2.2020, MIAMI
Dopoldne krožni ogled Miamija (Ocean drive, Coconut Groove, Seaquarium, Little Havanna…).
Popoldne odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat : Dallas Mavricks, kjer si bosta nasproti stala Goran Dragić in Luka Dončić. Nekaj časa za druženje navijačev. Povratek v hotel in nočitev.

3. dan, sobota 29.2.2020, MIAMI - EVERGLADES NP - MIAMI
Po zajtrku fakultativni izlet do narodnega parka Everglades, največjega ohranjenega tropskega parka v ZDA, v katerem si je moč ogledati bujno tropsko rastlinje ter številne živali, kot npr. krokodile, kače, morske želve, morske krave.... Vožnja z znamenitimi čolni na zračni propeler, nato pa povratek proti Miamiju. Popoldan odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat : Brooklyn Nets. Povratek v hotel in nočitev.

4. dan, nedelja 1.3.2020, MIAMI – KEY WEST - MIAMI
Zjutraj odhod preko številnih mostov in otokov do znamenitega Key West-a. Med potjo postanek za uživanje ob karibskem morju. Ogled lokalnih znamenitosti ( carinarnica, Trumannova mala Bela hiša, najjužnejša točka ZDA...). Popoldan povratek v Miami in nočitev.

5. dan, ponedeljek 2.3.2020, MIAMI – ISTANBUL
Dopoldan prosto za kopanje in zadnje nakupe, nato pa pozno popoldan odhod proti letališču. Prijava na let in polet letala proti Istanbulu.

6. dan, torek 3.3.2020, ISATNBUL – ZAGREB – LJUBLJANA
Predviden pristanek v Istanbul v popoldanskih urah. Sledi let za Zagreb in transfer do Ljubljane. Predviden prihod v Ljubljano (parkirišče dolgi most) v večernih urah.

Spremljajte nas na Facebook strani Nori na Poli. Navijajte z nami! Bodite še naprej nori na Poli.