Zanimivo
97 ogledov

Poskrbimo za čebelam prijazen svet!

čebele
1/5
Pixabay
20. maja praznujejo čebelice po vsem svetu! Svoj rojstni dan, 20. maj, jim je posodil začetnik modernega čebelarstva, Anton Janša, ki je močno prispeval k razvoju čebelarske dejavnosti. Naše največje slovensko podjetje, Medex ves čas svojega delovanja spodbuja čebelarjenje in uporabo čebeljih pridelkov ter skrbi za čebelam prijazen svet. Danes vemo, da brez čebel ni življenja.

Z uživanjem čebeljih pridelkov skrbimo za naše dobro počutje in pomagamo čebelarjem pri njihovem plemenitem poslanstvu. Ker smo Slovenci veliki ljubitelji medu, bo Medex danes spomnil na to poslanstvo s posebnim darilom! V trgovini Medex na Miklošičevi 30 v Ljubljani bodo s kozarčkom slovenskega medu obdarili vsakega obiskovalca!

Medex | Avtor: Medex Medex

V najslajši trgovini v centru Ljubljane namreč lahko kupite med tudi brez embalaže. Med točijo v domače steklene kozarce vseh oblik in velikosti. Medex spodbuja svet brez odpadkov in v ta namen 20. maja daruje kozarčke sveže točenega slovenskega cvetličnega medu iz njihovega "čebeljega panja". Napolnjenega z najlepšimi željami in lepim sporočilom.