Zanimivo
57 ogledov

Poskrbite za dober začetek dneva

Kava Pixabay
Dokler ne spijem skodelice vroče kave se z nikomer ne pogovarjam. Preden se odpravim v službo si vedno vzamem čas za svojo jutranjo rutino.

Prejšnji mesec sem imela rojstni dan in ker me prijateljice odlično poznajo, so mi za rojstnodnevno darilo kupile Philipsov kavomat. Veselju ni bilo konca! Sicer priznam, kavni aparat ni bil na mojem spisku želja, saj mi je bilo klasično kuhanje kave, v bakreni džezvi, pravi užitek. Ampak od kar sem prvič uporabila kavomat, sem ugotovila, da sem si ga nekje globoko v sebi očitno želela, saj ni minil niti en dan, da ga ne bi uporabila. Lahko bi rekla, da sem se vanj zaljubila na prvi pogled. Moje prijateljice so poskrbele za moj dober začetek dneva, zdaj pa je čas, da tudi vi poskrbite za vašega.

Philips | Avtor: Za oko privlačen kavomat Philips / Philips Za oko privlačen kavomat Philips / Philips

Ekspresen espresso avtomat

Čudovit, za oko privlačen kavomat, me navdušuje s 6 okusnimi kavnimi napitki, ki jih pripravi iz svežih zrn. Nisem oseba, ki bi vedno pila enako kavo. Včasih si zaželim espresso, včasih belo kavo, včasih kapučino. In karkoli si zaželim, mi moj kavni aparat naredi! Obožujem svilnato mlečno peno, ki jo pripravi kavomat s pomočjo sistema LatteGo. Ima tudi zaslon na dotik, ki mi omogoča, da lahko vsako jutro, v meniju My Coffee Choice prilagodim moč in aromo napitka ter količino kave in mleka. Darila, ki bi mi bil tako pisan na kožo še nisem dobila!

Navdušil bo tudi vas

Vas samodejni aparat za kuhanje kave še ni prepričal? Potem moram nujno omeniti še to, da ima izjemno trpežne keramične mlinčke, ki zmeljejo zrn za kar 20 tisoč kav. Ja, dvajset tisoč! In kar 5000 krat boste lahko pili kavo, brez da bi morali odstraniti vodni kamen, za to pa se lahko zahvalite filtru AquaClean. Boljše jutranje budilke, od sveže kuhane kave, ni.