Zanimivo
1621 ogledov

Praznovanje ženskega prijateljstva

Pandora
1/10
Pandora
Pokažite ljubezen in podporo damam v svojem življenju.

Dan pred Valentinovim, 13. februar, morda ni uradni praznik, praznuje se ga pa kot “Galentine’s day” ali dan, ki praznuje ljubezen med vami in vašimi prijateljicami.

Pandora | Avtor: Pandora Pandora

Pandora | Avtor: Pandora Pandora
Širimo ljubezen, naša nova kolekcija za Valentinovo 2020 kaže, da ima ljubezen veliko, čeprav nepopolno srce. “Srca so osrednji del Pandora DNK in vizualni element, ki smo ga že od nekdaj radi uporabljali,” poudarjata naša kreativna direktorja Francesco Terzo in A. Filippo Ficarelli. “Naše nepravilne oblike v obliki srca so popolnoma nepopolne.”

Kolekcija prikazuje platonsko ljubezen in ljubezen samega sebe, predstavlja simbolično obljubo in zavezanost vsaki vrsti ljubezni. Ročno narisana asimetrična srca, kot so obeski iz ogrlice, uhani, prstani in obeski iz zapestnice, predstavljajo nepopolno ljubezen, ki je resnična.

 

Novi obeski Pandora Reflexions v obdarovanju “Galentine’s Day” predstavljajo pomen odnosov. Izdelana iz srebra ali Pandora Rose (naša edinstvena mešanica kovine z 14k roza pozlato), dvostransko oblikovana srca - gladka na eni strani in s kamenčki na drugi, vstavljeni ali okrašeni z našim logotipom - izkazujejo ljubezen skozi vse leto. Dan praznujte z obeskom, ki pokaže, da jo poznate. Ste samski? Ni boljšega dne, da se počastite z nečim, kar imate radi. Ko je “Valentine’s Day”, potem je tudi “Galentine’s Day”.

Pandora | Avtor: Pandora Pandora

pandorashop.si

pandora.net

#PandoraValentines