Zanimivo
2216 ogledov

Premium stranke Nove KBM tokrat na ogledu predstave Netopir

NKBM
1/9
NKBM
Nova KBM je leto 2020 začela z novim dogodkom za Premium stranke Vzhodne Slovenije, poimenovanim Premium doživetje z ogledom operete Netopir. Sproščeno druženje pred ogledom operete je potekalo v Slovenskem narodnem gledališču Maribor (SNG Maribor), za popestritev pa so poskrbeli artista na hoduljah duo Kre.aktiv in pianist Jan Sever.

NKBM | Avtor: NKBM NKBM
Predsednik uprave Nove KBM, John Denhof, je na sprejemu pozdravil več kot 300 zbranih gostov, ki so si po sprejemu brezplačno ogledali opereto Netopir. Povedal je, da je ponosen na mnoge ugodnosti, ki so jih deležni imetniki Paketa Premium Nove KBM. Med ugodnostmi so tudi brezplačen vstop v letališke salone Lounge Key za imetnike Visa Premium debetne kartice (in enega njihovega gosta) ter vabila na podobne Premium dogodke, kot je bil slednji. Omenil je tudi, da je Nova KBM že 60 let ponosni sponzor ali donator SNG Maribor in da so pred kratkim podpisali novo 3-letno pogodbo o sponzorstvu.

Še niste komitent Nove KBM oz. bi želeli postati imetnik Paketa Premium, ki ga lahko kar 6 mesecev brezplačno preizkušate? Več o Paketu Premium ter o Premium ugodnostih dobite na https://www.nkbm.si/premium.

1/8
NKBM