Zanimivo
94 ogledov

Prihaja dvanajsti Weekend Media Festival

Weekend Media Festival
1/6
Weekend Media Festival
Največji regijski festival komunikacij Weekend Media Festival bo letos povezal več kot 5.500 strokovnjakov, predavateljev, obiskovalcev, domačinov in obiskovalcev iz vse regije, ki želijo izvedeti več o prihodnosti medijev in digitalnih tehnologij.

Festival že dvanajsto leto gostuje v Rovinju, tokrat med 19. in 22. septembrom. Več informacij o programskem okviru, razporedu predavanj, okroglih miz in prijavah je zbranih na tej povezavi.

Programski okvir vsebuje okrogle mize, predavanja, delavnice, prezentacije, v okviru festivala WMF bosta podeljeni tudi nagradi Somo Borac in Balcannes.

Weekend Media Festival | Avtor: Weekend Media Festival Weekend Media Festival

Okrogle mize

Televizija – povratek odpisanih ali kako doživeti stoti rojstni dan, Od pristanka kralja do McMafije – zakaj globalne televizijske in filmske produkcije za snemanje izbirajo snemalne lokacije v regiji, Ali mediji izgubljajo mesto varuha demokracije, Vsi predsednikovi možje, AI: Kako bo preživel človek, Fintech rules in še mnoge druge.

Predavatelji

Aj Coyne, Raido Soom, Mark Kingston, Jörg Riommi, Valeria Adani, Sarah Marshall, Rena Effendi, Ranko Rajović, Jean-Claude Biver in še mnogi drugi.

Weekend Media Festival | Avtor: Weekend Media Festival Weekend Media Festival

Delavnice

Weekend Media Festival formatira radio: Ed Sheeran VS Petar Grašo, Pics or it didn't happen

Nagrada SoMo Borac

Najpomembnejša digitalna regijska nagrada SoMo Borac bo tudi letos povezala najboljše agencije in pokazala, kdo je dominiral na digitalnih platformah. Tudi letos žirijo sestavljajo strokovnjaki iz vse regije, ki bodo izbrali zmagovalce v devetih kategorijah.

Nagrada Balcannes

Balcannes je izjemno redka priložnost za prijavitelje, kjer lahko iz prve roke izvedo, kaj si o njihovih kampanja zares mislijo naročniki, agencije in mediji. Strokovna žirija bo tudi letos izbrala 25 najboljših komunikacijskih projektov iz vse regije in jim podelila posebne nagrade, najboljši pa bodo prejeli tudi balkanske leve.