Zanimivo
388 ogledov

Prismučajte jim počitnice

Lions Klub lions klub
V Kranjski Gori se bo v soboto, 1. 2. 2020 odvil že 18. Lions Ski Open, ki ga organizira Lions klub Bled Golf. Veleslalomske tekme se lahko udeleži kdor koli, saj je odprtega značaja in vabi vse ljubitelje smučanja in dobrodelnosti.

Kdor raje uživa v lepem dnevu ob smučišču, se bo lahko zabaval ob odru in stojnicah Lions kluba Bled Golf za hotelom Ramada Resort. Za naše goste so pripravili bogat srečelov, v katerem vsaka srečka zadane, pijačo dobrodošlice, z odra pa vas bodo zabavali raperja Zlatko in Klemen Klemen, DJ Pero, mladi talenti iz Studia Osminka in še kakšno presenečenje se zna zgoditi!

Lions Klub | Avtor: lions klub lions klub

Komu pomagajo?

Z letošnjo dobrodelno prireditvijo bodo omogočili letovanje petim otrokom in mladostnikom iz CUDV Radovljica (Center za usposabljanje, delo in varstvo), ki si tega veselja z vrstniki zaradi socialnih stisk sicer ne bi mogli privoščiti. Pomagali bodo tudi Centru Korak iz Kranja, Ljudski kuhinji Pod strehco in Centru slepih športnikov Vidim cilj, ki ga vodi Alen Kobilica. 

Lions Klub | Avtor: lions klub lions klub

Pomoč z donacijo ali sponzorstvom

Vabijo vas, da pomagate z donacijo ali sponzorstvom ter se jim v Kranjski Gori pridružite z družino, prijatelji, zaposlenimi (team building) ali poslovnimi partnerji, saj bodo poleg celodnevnega smučanja poskrbeli tudi za stalno zabavo in bogat srečelov, v katerem prav vsaka srečka zadene. V preteklih 17 prireditvah so s pomočjo srčnih donatorjev in sponzorjev neposredno pomagali preko 190 posameznikom oz. družinam, posredno pa preko 2000 osebam.