Zanimivo
813 ogledov

Sanje o lastnem domu so uresničljive

družina Profimedia
Biti lastnik nepremičnine, svoje hiše ali stanovanja, je še zmeraj visoko na slovenski lestvici življenjskih prioritet. Tisti, ki v načrtovanje te pomembne življenjske prelomnice vključijo zanesljivo in odgovorno banko, lahko v svojem novem domu uživajo še bolj brezskrbno.

V Novi KBM poudarjajo, da ljudje danes zmotno mislijo, da zaradi novih makrobonitetnih ukrepov njihov finančni položaj več ne omogoča najetja kredita. Zato imajo na svoji spletni strani tako za svoje stranke, kot tiste, ki to niso, informativni izračun, ki ponudi prvo informacijo o tem, kako je mogoče financirati željo po lastnem domu. V banki so se že pred časom zavezali k odgovornemu kreditiranju, kar pomeni, da kreditojemalce ozaveščajo, da podrobno razumejo ponudbo in najetje kredita. Zanesljiva in odgovorna banka je pri nakupu lastne nepremičnine po njihovem mnenju namreč ključen partner, ki s točnimi in transparentnimi informacijami stoji ob strani bodočemu lastniku nepremičnine ves čas odplačevanja kredita.

denar stanovanje nepremičnina | Avtor: Profimedia Profimedia
Ne samo ugodne obrestne mere in financiranje do 300.000 evrov, v Novi KBM do konca junija ponujajo tudi posebno ponudbo stanovanjskih kreditov, saj vam stroške odobritve kredita podarijo. Posebnost stanovanjskih kreditov, ki jih ponuja Nova KBM, je tudi možnost kombinirane obrestne mere z ročnostjo do 25 let, pri čemer je zavarovanje kredita možno s hipoteko na nepremičnini, ki je predmet nakupa. Seveda lahko izbirate tudi med klasično fiksno in spremenljivo obrestno mero, ali se odločite za stanovanjski kredit z izplačilom v gotovini. V Novi KBM novim komitentom, ki bodo prepoznali ugodnosti ponudbe stanovanjskih kreditov, omogočajo še 6-mesečno brezplačno vodenje paketa Komplet ali paketa Premium. Stranke, ki bodo najele stanovanjski kredit za nakup nepremičnine, katerih investitorji so partnerji Nove KBM, čaka še dodatna ugodnost – s cenitvijo nepremičnine ne bodo imele dodatnih stroškov.

Najetje kredita spada med bančne posle, pri katerih se ljudje danes, kljub digitalizaciji bančnih storitev, odločajo za osebni stik z bančnim strokovnjakom, zato v Novi KBM vsem, ki razmišljajo o najetju stanovanjskega kredita, svetujejo obisk ene izmed njihovih poslovalnic, kjer vam bodo bančni strokovnjaki z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja, z njimi pa boste lahko poiskali tudi individualne rešitve.

 

zidana gradnja | Avtor: Profimedia Profimedia