Zanimivo
404187 ogledov

Slovenski striptizerji pravijo – majhen penis ni dovolj!

Striptiz
Razkrivamo skrivnost mnogih Slovenk, ki bo šokirala moške v zvezah – vaše partnerke na skrivaj obiskujejo moške striptiz nastope in imajo dober razlog za to!

Dolgo časa je veljalo staromodno prepričanje, da je "normalno", če moški hodijo na ženski striptiz, medtem ko se o moškem striptizu ni veliko govorilo. A moški striptizi obstajajo in celo zelo obiskani so, fantje iz najbolj znane slovenske striptiz skupine Total Knockout pa so nam povedali, zakaj veliko žensk to še vedno skriva pred svojimi partnerji.

Pozdravljeni Total Knockout, se nam lahko predstavite v parih stavkih in poveste kakšno skrivnost nam boste izdali v tem intervjuju?

Živjo, smo Ricky, Deni, Rocki, Dino, Nejc, člani striptiz skupine Total Knockout, ki smo najbolj znani po svojih profesionalnih plesno erotično tematskih predstavah za dekleta na področju bivše Jugoslavije.

Pri nas je v mnogih družinah moški striptiz še vedno tabu tema in redko katera žena upa svojemu partnerju priznati, da se udeležuje takšnih zabav, zato moški pogosto mislijo, da se kaj takega ne dogaja.

Vendar glede na število naših oboževalk, ki so stare od 18 pa tudi preko 60 let, ogromno žensk občasno obišče dogodek z moškim striptizom in so nad njim navdušene.

Skrivnost, ki jo bomo predstavili, je pravzaprav vprašanje nekaterih moških – zakaj ženske, ki so v zvezah hodijo na moški striptiz in kaj tam dobijo, kar ne dobijo doma?

Odlično, za začetek nam povejte na kakšnih dogodkih sploh nastopate?

Nastopamo na zelo različnih dogodkih, od največjih dogodkov na področju bivše Jugoslavije, kot so Miss Universe, različne modne revije, podelitve nagrad, do nastopov v klubih in diskotekah ter seveda tudi na povsem privatnih zabavah, kjer je pogosto najbolj vroče, a vse v mejah profesionalizma seveda.

Striptiz | Avtor:

Zdaj pa prihajamo na tisto najbolj vroče vprašanje – zakaj se ženske sploh udeležujejo striptiz predstav, pogosto tudi na skrivaj?

Po pogovoru z njimi opažamo zelo podoben vzorec – želijo si nekaj vznemirljivega, nekaj kar doma ne dobijo (več), hkrati pa cenijo lepoto moškega telesa, za katero mi (za razliko od povprečnega moškega) res skrbimo, posebno na določenih področjih. To so dogodki, kjer se dekleta v družbi s svojimi prijateljicami pridejo poveselit. Dekletom z našim programom ponudimo seksi plesno-tematsko zgodbo, ki razvname še tako hladno obiskovalko …

Pa lahko povprečen moški kaj naredi, da bo tudi on za svojo partnerko ali ženske na splošno bolj zanimiv?

Seveda! V prvi vrsti je tu seveda sam odnos, vendar o tem naj raje svetujejo psihologi… Mi smo pri nastopih bolj orientirani na sam zunanji izgled in zgodbo ki jo s plesno tematiko uprizarjamo… Vse skupaj pa je precej bolj kompleksno kot se morda zdi na prvi moment …

Če se ob tej priložnosti osredotočim zgolj na vidik izgleda …

Striptiz | Avtor:

Tako kot moški raje pogledamo fit in urejeno žensko z oblinami na mestu namesto kakšne, ki okoli hodi zanemarjena, z mastnimi lasmi in povešenimi dojkami, tako tudi ženske raje pogledajo moškega, ki ima mišice namesto pivskega trebuha, dolžina "tistega spodaj" pa prav tako lahko igra odločilno vlogo haha …

Kot novinarka lahko priznam, da je to res, vendar kaj ni to bolj ali manj prirojeno?

Je pivski trebuh tudi prirojen? Nikakor ne. In še bolj vas bomo presenetili – poskrbeti, da je vaš "mali prijatelj" v pravi formi in ustrezne dolžine je morda celo lažje kot pridobiti trebušne mišice, za katere je potrebno kar veliko truda.

Nam boste zaupali to skrivnost?

To pravzaprav sploh ni skrivnost, vsaj v tujini ne, le pri nas ima redkokdo dovolj jajc, da si upa priznati, da koristi kakšne pripomočke. Mi pa teh težav nimamo in to brez problema povemo.

Redno koristimo X-core obliže, ki poskrbijo tako za povečanje spolnega uda, kot tudi za splošno večji libido in boljšo vzdržljivost, zato jih uporabljamo tako pred nastopi kot tudi v osebne namene.

Za izboljšanje erekcij (ne glede na to, ali imate z njimi težave ali ne) pa močno svetujemo uporabo gela Excite, ki se ga lahko naroči na uradni slovenski spletni strani www.ExcitePovecanje.com in s katerim lahko tudi starejši močno izboljšajo stanje svojega korenjaka v erekciji, saj so te po uporabi veliko večje in neprimerljivo trše.

Striptiz | Avtor:

Je to res tako enostavno, zakaj potem večina moških tega ne uporablja?

Področje spolnosti je v Sloveniji področje, o katerem se nerado govori. Sklepam da bi vsi bili presenečeni koliko ljudi v Sloveniji pravzaprav že uporablja te preparate, saj sklepam, da ni velike razlike s tujino, kjer so pravi hit.

Drugi problem pa je problem tipičnega Slovenca, s katerim pa se tudi mi srečujemo v poslu. Gre za tipično slovensko zavist – marsikdo bi želel biti na našem mestu, a mu je lažje pljuvati po nas ali takih izdelkih, kot dejansko narediti kaj na tem področju.

>> Kliknite tukaj, če želite tudi sami povečati svoj penis in navdušiti svojo partnerko <<

A tako je tudi na drugih področjih, zato se mi s tem ne obremenjujemo. Lažje je tudi pljuvati po sosedovem novem avtomobilu kot sebi kupiti boljšega, lažje je pljuvati po naših športnikih kot sam preteči 20 kilometrov…

Ja, to mi ja pa kar znano. Kako pa točno ti obliži delujejo?

Lahko vam povem kako jih koristimo mi – obliži Xcore so za uporabo zelo enostavni – obliž se nalepi na gladek in raven del telesa (mi jih dajemo pod bicepse ob pazduhi, da so manj vidni), tam se ga pusti 24 ur in v teh 24 ur vaša koža iz lepila obliža črpa vse sestavine, ki so prisotne v njem (gre za povsem naravne afrodiziake).

Po 24 urah enostavno snamete star obliž in nalepite novega. Prve rezultate vidite po parih tednih uporabe, če želite pa še boljše rezultate osebno priporočamo 2-3 mesečno redno uporabo, s katero boste v telo vnesli dovolj sestavin.

Te sestavine v vašem telesu na naraven način pospešijo pretok krvi, dvigajo raven testosterona in povečujejo spolno funkcijo.

Striptiz | Avtor:

Bi bolj priporočali obliže ali gel?

Mi koristimo oboje, ker nam tako ustreza in ker sta izdelka kompatibilna, ampak to ne pomeni, da bo enako ustrezalo tudi komu drugemu – vsako telo je drugačno. Lahko se koristi tudi samo en od artiklov.

Za gel Excite se večinoma odločajo tisti, ki želijo zgolj izboljšati svoje erekcije, ker jih težko dosegajo ali pa so te preveč mlahave. Gel se namreč nanaša neposredno pred spolnim odnosom, saj deluje takoj in s hitrim menjavanjem temperature na naraven način povzroči, da telo pošlje večje količine krvi v penis, s tem pa se dosežejo veliko večje in trše erekcije.

Sta artikla na voljo tudi v Sloveniji oz. kje se ju lahko kupi?

Ker kot moški na svoje spolne ude ravno ne bi nanašali nepreverjenih izdelkov (hkrati bi s tem ogrozili tudi svoje zdravje) močno svetujemo, da izdelke naročite na uradnih spletnih straneh za Slovenijo ali na telefonski številki slovenskega zastopništva 07 600 3005.

Uradni spletni strani sta:

www.xcorepovecanje.com – obliži Xcore

www.excitepovecanje.com – gel Excite

Striptiz | Avtor:

Še sporočilo za konec?

Punce, če bi rade popestrile novoletno zabavo v službi, vašo privat zabavo, rojstni dan ali dekliščino, najemite slačifante in garantiramo, da vam ne bo žal.

Fantje, vas pa vabimo, da se iz dežurnih nergačev in kritikov vsaj poskušate za 1 mesec spreobrniti v moške, ki naredijo kaj zase ali na sebi.

Če že ne boste naredili 200 sklec, trebušnjakov in počepov vsak dan je to, da nalepite obliž Xcore enkrat na dan ali pred seksom uporabite gel Excite najmanj kar lahko storite za svoje lepše polovice. Verjemite nam iz izkušenj – znale vam bodo pokazati svojo hvaležnost!