Zanimivo
785 ogledov

Ste že preizkusili Huaweievo trgovino z aplikacijami?

Huawei Mate Xs Huawei
Trgovina Huawei AppGallery in kaj morate o njej vedeti

Huawei je nedavno predstavil nove naprave, ki jih odlikuje visoka zmogljivost in visoka kakovost izdelave, česar so uporabniki že navajeni. Ena izmed njih je naprava, ki prinaša revolucijo v svet pametnih telefonov. To je Huawei Mate Xs, zložljiv pametni telefon, ki z razprtjem postane velik 8-palčni tablični računalnik, s katerim bo uporabnik še lažje opravljal najtežje naloge. Predstavljena je bila vrhunska naprava srednjega razreda – P40 lite, ki ponuja vrhunske zmogljivosti po dostopni ceni. Poleg tega pa tudi tablični računalnik, ki ga bodo enako radi imeli tako profesionalci kot vsakodnevni uporabniki – MatePad Pro.

Huawei Mate Xs | Avtor: Huawei Huawei

Pomembno je tudi poudariti, da nove naprave prihajajo s Huaweievo platformo za distribucijo aplikacij – trgovino Huawei AppGallery, in tukaj je 5 najpomembnejših dejstev, ki jih morate vedeti o njej.

  1. Huawei AppGallery je prva prava alternativa do zdaj doseženim standardom v zadnjih desetih letih, trgovina pa je že od svoje uvedbe doživela impresivno rast z več kot 28 milijoni aktivnih uporabnikov v Evropi in preko 400 milijonov po vsem svetu.
  2. V trgovini AppGallery lahko najdete veliko število globalno priljubljenih aplikacij, ki jih uporabljate vsak dan. Na voljo so aplikacije, kot so Viber, Dezer, Booking.com in druge. Prav tako velja poudariti, da je TikTok, trenutno najhitreje rastoče socialno omrežje na svetu, tudi na voljo v AppGallery, prav tako pa tudi priljubljena orodja za produktivnost.
  3. Na voljo so tudi številne lokalne aplikacije, tako da vam ni treba skrbeti za iskanje aplikacije svojega operaterja, saj je Huawei zagotovil njihovo prisotnost v trgovini AppGallery. Tudi aplikacije najbolj branih medijev v Sloveniji so že na voljo v AppGallery. Aplikacije so razdeljene v skupno 18 kategorij, vključno z novicami, socialnimi omrežji, zabavo in še več, vse pa je mogoče iskati s preprostim iskalnikom. Prav tako je treba opozoriti, da Huawei nenehno širi paleto razpoložljivih aplikacij.
  4. Huawei AppGallery je predstavil tudi novo izkušnjo uporabe aplikacij, katere ne potrebujejo namestitve - Quick Apps, ki v primerjavi s klasičnimi aplikacijami za Android vsebujejo petino kode, s čimer zavzamejo manj prostora tudi v pomnilniku. Uporabniki lahko namesto 20 klasičnih aplikacij namestijo več kot 2000 Quick Apps na samo 1 GB prostora.
  5. Če uporabnik ne najde iskane aplikacije, morajo le ime aplikacije poslati na "Seznam želja". Ko bo aplikacija na voljo v AppGallery, bo uporabnik prejel obvestilo. Prav tako je mogoče aplikacije poiskati neposredno na uradnih straneh razvijalca aplikacije.

Huawei si zelo prizadeva za vsakodnevno dodajanje novih aplikacij v svojo trgovino, posebno pozornost pa namenja dodajanju lokalnih aplikacij. Če pa v AppGallery ne najdete svoje najljubše aplikacije, jo lahko namestite na enega od treh načinov, omenjenih v videoposnetku.