Zanimivo
2871 ogledov

Super rojstnodnevna ponudba ob obletnici Müllerja

Mueller Mueller
Praznujte z nami in odkrijte super rojstnodnevno ponudbo.

Ob praznovanju obletnice lahko izkoristite 25 % znižanje na izbrane izdelke ter ostalo rojstnodnevno ponudbo v aktualnem letaku. Sodelujete lahko tudi v nagradni igri in zadanete družinske počitnice v Falkensteiner hotelu Park Punat. Več o ponudbi preverite v najbližji poslovalnici Müller ali na spletni strani www.mueller.si.

Müller že 25 let razvaja z ugodnimi nakupi in zabavo pri nakupovanju za vso družino.

V 18 poslovalnicah širom po Sloveniji najdete široko ponudbo kvalitetnih izdelkov po najboljših cenah - preko 190.000 izdelkov, od tega 4.000 izdelkov lastnih blagovnih znamk in široko ponudbo izbranih kvalitetnih blagovnih znamk.

Na oddelku parfumerije lahko oživite svoje čute in se prepustite razvajanju. Omamni svet dišav vas popelje na čutno potovanje v svet lepote in vam omogoča, da pozabite vse okoli sebe. Izbirate lahko med izdelki najbolj priznanih blagovnih znamk. Naredite torej nekaj dobrega zase in svoje telo ter se razvajajte z lepim make-upom in visoko kakovostno kozmetiko, primerno za vsako starost in za vsak tip kože.

Odkrijte tudi bogato ponudbo iz programa osebne drogerije, zdrave prehrane, sladkarij, prehrane za naše najmlajše, kot tudi izdelkov za nego dojenčkov, čistil in pripomočkov za čiščenje doma. Prepričajte se o bogati ponudbi in ugodnih cenah tudi na oddelku igrač, papirnice, nogavic in multimedije.

Vabljeni v MÜLLER - MI praznujemo in VAS obdarujemo.