Zanimivo
420 ogledov

Tako boste 4-krat hitreje napredovali v znanju tujega jezika

Karnion
1/8
Holistični center Karnion
Si želite še to zimo narediti nekaj edinstvenega za svoje znanje in zdravje hkrati? Z raznolikostjo programov, ki jih ponujajo, od znanja tujih jezikov do znanj iz področja vodenja in samovodenja, boste zagotovo našli nekaj zase!

Holistični center Karnion, ki že 28 let nudi edinstveno združitev znanj iz medicine in pedagogike oz. andragogike je zagotovo edini center s 7 zvezdicami v Evropi. V centru, kjer bo za vas skrbelo kar 7 strokovnjakov boste v le 5-ih dneh lahko 4x hitreje napredovali v znanju tujega jezika, hkrati pa boste bistveno izboljšali svoj spominski potencial in telo očistili stresnih hormonov.

Superlearning tujih jezikov

Da je Karnion sinonim za jezikovne toplice je znano že mnogim Slovencem in tudi tujcem. Z visoko individualiziranimi programi in preverjeno medicinsko tehnologijo ob njihovem treningu izboljšate tudi svoj splošni spomin za 20% ter se znebite odvečnih, stresnih hormonov za najmanj 60%. Vaše počutje bo po njihovem treningu, zanesljivo, odlično.

Karnion | Avtor: Holistični center Karnion Holistični center Karnion

Program Superlearning Karnion zagotavlja najhitrejši možni napredek v znanju tujega jezika. Primeren je tako za začetnike, kot za tiste, ki so se jezika že učili in bi si želeli osvojiti bolj specifična znanja, npr. poslovno znanje, finance ali pripravo na mednarodni izpit. V 40-ih šolskih urah učenja boste prihranili kar 200 ur svojega dragocenega časa, saj je metoda znanstveno dokazano 4x hitrejša, primerjalno z ostalimi oblikami učenja.

Karnion | Avtor: Holistični center Karnion Holistični center Karnion
Skrivnost tako učinkovitega učenja se skriva v vrnitvi k popolnoma naravnemu procesu učenja, torej od poslušanja, k govorjenju, nato branju in pisanju. Da je v času poslušanja naše pomnenje optimalno, v Karnionu uporabljajo NASINO tehnologijo možganskega spodbujevalnika in s tem omogočajo odraslim ljudem najhitrejšo pot do sproščenega alfa stanja, v katerem smo najbolj dovzetni za učenje novih besed.

Zakaj bi se odločili za KARNIONOV antistresno/ rehabilitacijski program?

  • Ker ne zahteva vašega miselnega angažmaja, ampak se zgolj prepustite našim sodobnim tehnikam in tehnologiji;
  • Ker se boste naučili, kako se hitro sprostiti po napornem dnevu;
  • Ker boste hitro zmanjšali koncentracijo kortizola v organizmu in hkrati povečali vsebnost serotonina in endorfinih hormonov, ki so ključni, da boste imeli pozitivno energijo in bili uspešni na delovnem mestu;
  • Ker boste preprosto- UŽIVALI in hkrati imeli konkretne REZULTATE.
  • Ker bodo vaši možgani delovali bolj celostno in se na nevsiljen način aktivirali z rumeno svetlobo v možganskem spodbujevalniku.
  • Ker boste s kisikovo kuro po dr. Ardenu nahranili vaš organizem in s tem dodatno izboljšali spominsko kapaciteto.

Antistresnega programa se lahko udeležite posamezno ali skupaj z jezikovnim treningom. Priporočamo vsaj 6 urni antistresni program ali 20 urni jezikovni program, ki že vključuje antistresne terapije

Alfa počivalnik – dotik večnosti,

ima edinstven energijski učinek na telo in um: - vodi do stanja globoke sproščenosti (možgansko delovanje: 8-12 Hertzev)

Karnion | Avtor: Holistični center Karnion Holistični center Karnion
- olajša nakopičeno napetost in izboljša notranje ravnotežje
- vzpodbuja mentalno zdravje in preprečuje izčrpanost uma
- topi stres
- budi in povečuje kreativnost
- dvigne nivo čutnega zaznavanja
- sprosti novo duhovno energijo.

 

QRS Waver:

Karnion | Avtor: Holistični center Karnion Holistični center Karnion
Idealen počivalnik - gugalnik za vse tiste, ki čutijo izgorelost in so kronično utrujeni. Mehek zibajoč občutek vas zapelje nazaj v "mamino" naročje. Nežna glasba in zvočni signali pa vas sprostijo in popeljejo v Alfa stanje, ki je stanje "pasivne pozornosti" in povečane sugestabilnosti.

 

Kaj o Karnionovem programu, ki združuje učenje skupaj z antistresnim programom menijo zdravniki in podjetniki?

"Učenje angleščine po metodi Superlearning je zelo učinkovito, hkrati pa prijetno in zabavno ter privede do novih spoznanj. Ključnega pomena za uspeh je aktivno poslušanje jezika ob nevsiljivem in empatičnem pogovoru z učiteljem."
Prof.dr. Marjan Zaletel, specialist nevrolog

"Antistresni program zdravi vse bolezni sodobnega stresa; predvsem časovni in informacijski stres, ki močno načenjata zdravje posameznika."
Boris Rižnar, dr. med.,specialist anesteziolog

MOJE ŽIVLJENJE IMA GLOBLJI, NOV SMISEL, TUDI PO ZASLUGI TRENINGA V KARNIONU. Po tem, ko sem skoraj izgubil življenje zaradi anevrizme, sem po uspešni medicinski rehabilitaciji začel živeti na novem nivoju zavedanja: z več hvaležnosti, več notranjega miru ter z več prave ljubezni. S pravo ljubeznijo me je moja žena, ki je že poznala način delovanja Karniona, popeljala na rehabilitacijo spominske funkcije v Karnion na trening angleščine. Po 3 dneh v Karnionu, smo vsi sodelujoči jokali od ganjenosti, ker se mi je spomin skokovito izboljšal. - Podjetnik, Tomaž Vrbinc

https://www.karnion.si/tecaj-anglescine/

https://www.karnion.si/antistresni-program/

https://www.karnion.si/hitro-ucenje-tujih-jezikov/