Zanimivo
1608 ogledov

Takšnih daril je vsak vesel

Berryshka
1/11
Berryshka
Bližajo se prazniki in mrzlično nakupovanje daril za najbližje, prijatelje, sorodnike, znance in poslovne partnerje. Z izvrstno čokolado ali odličnim likerjem boste lahko prav gotovo razveselili vsakogar.

Destilarna in čokoladnica Berryshka leži v jugovzhodnem delu Slovenije, natančneje v naselju Obrh pri Dolenjskih Toplicah. Obdaja jo kočevskih gozd, naravna izvirska voda, skratka neokrnjena narava, iz katere se že od samega začetka črpa surovine, jagode, ki so že leta osnova za razvoj destilarne.

Berryshka | Avtor: Berryshka Berryshka

Destilarna je last družinskega podjetja z več kot 29-letno tradicijo. Od samega začetka se je podjetje ukvarjalo z proizvodnjo eteričnih olj, zlasti brinovega eteričnega olja. Kasneje se je z obnovo destilarne uresničila želja po popestritvi palete proizvodov. Z roko v roki gresta destilacija brinja in izdelava brinovega žganja. Kuhanje brinovega žganja je pripeljalo do ideje o izdelavi tudi drugih žganih pijač in sadnih likerjev. Tako se je leta 2011, v obrhu pri Dolenjskih Toplicah rodila blagovna znamka Berryshka v svoji značilni elegantni podobi, ki se doma in v svetu predstavlja s široko paleto žganih pijač, sadnih likerjev in čokoladnih izdelkov. Poleg brinovega žganja se sedaj destilarna ponaša s prvim slovenskim London ginom, Brin ginom in edinim tri leta staranim brinjevcem v hrastovih sodih. Berryshka se odlikuje z najvišjo mednarodno priznano kakovostjo. Vsi produkti so skrbno načrtovani, ročno izdelani iz kakovostnih naravnih sestavin in skrivnih družinskih receptov.

Berryshka | Avtor: Berryshka Berryshka

Vsak vikend jih lahko med 12. in 21. uro obiščete v njihovi kavarni v Obrhu pri Dolenjskih Toplicah, kjer boste uživali ob koktajlih, ročno izdelanih pralinah ali svežih domačih torticah. Če pa želite bolje spoznati njihovo zgodbo, se lahko udeležite vodenih ogledov destilarne in čokoladnice, ki potekajo vsak petek, soboto, nedeljo in praznike ob 15., 17. ob 19. uri. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Berryshka.

Berryshka | Avtor: Berryshka Berryshka