Zanimivo
60949 ogledov

Tarok - igra na spletu, ki navdušuje celo Slovenijo!

emesto.si
Odlična novica za vse igralce taroka v Sloveniji. Spletni portal e-Mesto.si, na katerem je registriranih preko 50 tisoč igralcev taroka, je objavil novo spletno igro taroka, na katero se je že v prvih nekaj dneh včlanilo preko 500 slovenskih igralcev taroka!

Zakaj je ta spletna igra tako posebna, da jo igra toliko igralcev?

  • Je edina slovenska igra, ki omogoča igranje z originalnimi Piatnik kartami (bolj znanimi kot Lovski tarok ali Jagd tarok, ki so bile med igralci izbrane za najboljše karte)
  • Izbirate lahko med igro za 3 igralce ali 4 igralce, vsak mesec pa se igrajo tudi turnirji
  • Portal eMesto ima izkušnje s spletnim tarokom, saj obstaja že od leta 2004, na njem pa je odigranih že neverjetnih 30 milijonov iger
  • Kvaliteto igre so prepoznali tudi najboljši igralci in tako se lahko na portalu pomerite celo proti državnemu prvaku v taroku
  • Igralcev je vedno dovolj in nikoli vam ni potrebno čakati na soigralce več kot par minut
  • Ker v decembru predstavlja eno najbolj izvirnih in lepih daril za družinske člane ali prijatelje

Kako se lahko pridružim?

S klikom na www.e-mesto.si/clanarina lahko v parih minutah izpolnite obrazec na dnu strani, aktivirate svojo članarino in že dobite članski dostop do igre

Izbirate lahko med Letno in Mesečno članarino, danes pa je v teku posebna akcija, v kateri lahko obe dobite z največjim popustom do sedaj (50-66%). Letna članarina, ki vam omogoča neomejeno igranje taroka 24 ur na dan in 365 dni v letu, tako stane le 29,99 eur ali preračunano zgolj 2,45 eur na mesec.

>> KLIKNI TUKAJ če želiš izkoristiti današnji super popust za Tarok članarino <<

Zakaj se plačuje članarina?

S plačilom članarine se prispeva majhen delež k razvoju portala in igre, da je ta vedno lahko v koraku s časom, da se lahko hitro naredijo popravki po željah igralcev in da igranje poteka hitro in nemoteno, za kar skrbijo najboljši strežniki.

Ekipa, ki vzdržuje portal, to počne ljubiteljsko in prostovoljno, tako da je celoten izkupiček članarin dejansko namenjen širjenju tarok kulture v Sloveniji in razvoju portala.

Plačilo članarine je posledično pripeljalo tudi do tega, da se na portalu zbirajo resni in dobri igralci, s katerimi je užitek igrati, saj ne prihajajo igrati zgolj zaradi dolgčasa in uničevati iger drugim igralcem, kot je to neštetokrat primer na kakšnih sorodnih spletnih straneh.

 | Avtor: emesto.si emesto.si

Za koga je spletni tarok najbolj primeren?

Na portalu so dobrodošli tako začetniki, kot tisti prekaljeni stari mački. Seveda pa si je potrebno na začetku preko zbranih točk pridobiti »sloves«, da bo tudi najboljšim igralcem zanimivo igrati proti vam.

Igra je posebno zanimiva tudi za starejše, ki imajo težave z iskanjem soigralcev, invalide, katerim je na ta način omogočeno, da lahko igrajo od doma ter v zimskem času tudi za vse tiste, ki bi z veseljem odigrali kakšno rundo, pa se jim zaradi slabega vremena ne ljubi zapustiti toplega stanovanja.

>> KLIKNI TUKAJ in aktiviraj svojo tarok članarino, da iskanje soigralcev ne bo nikoli več problem <<

Za več informacij o tarok članarini ali sami igri se lahko obrnete na email info@e-mesto.si ali telefonsko številko 031 401 302. Ne pozabite pa, da je danes na spletni strani www.e-mesto.si/clanarina v teku posebna akcija, po kateri lahko dobite mesečno članarino za samo 4,99 eur oz. letno članarino za le 29,99 eur, lahko pa se odločite tudi za mesečna plačila članarine.

Polepšajte ta mesec sebi ali komu od svojih bližnjih, saj je tarok članarina tudi zelo izvirno in lepo darilo za starše, babice in dedke ali kogarkoli, ki rad igra tarok. Verjemite nam, da bo nad vašim darilom navdušen!