Zanimivo
1984 ogledov

Tudi to lahko opravimo kar med nakupovanjem

nakupovanje vrečke
1/5
Profimedia
Najsodobnejše slovensko nakupovalno središče, ljubljanska Aleja, je združila vse, kar potrošnik danes potrebuje pod eno streho.

V Aleji najdete tudi sodobno poslovalnico Nove KBM, ki dopolnjuje ponudbo vrhunskega nakupovalnega središča in omogoča opravljanje bančnih poslov strankam Nove KBM in vsem, ki to še niso, kar med nakupovanjem. Obiskovalcem je v delovnem času nakupovalnega središča za dvige gotovine na voljo tudi njihov bankomat.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

Udobje in zasebnost pri opravljanju bančnih poslov omogoča kar 100 kvadratnih metrov velika poslovalnica, ki je zasnovana po modernih bančnih smernicah. Nova KBM s poslovalnico Aleja ostaja zanesljiv in najbolj dostopen partner svojim strankam, ki krepi svojo prisotnost v prestolnici, saj je nova poslovalnica že četrta v Ljubljani.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM
Čeprav se navade strank spreminjajo in gre razvoj bančništva v smeri digitalizacije bančnih storitev, ostajajo poslovalnice pomemben prostor, v katerem se odvijajo predvsem kompleksnejši bančni posli, ob katerih stranke potrebujejo nasvete in usmeritve bančnih strokovnjakov. Stranka in bančnik skupaj postavljata strukture varčevanja, financiranja, zavarovanja …, zato v Novi KBM poudarjajo, da je najpomembnejši odnos, ki ga gradijo do in s svojimi strankami.

V zadnjem obdobju v Novi KBM opažajo porast uporabe spletne in mobilne banke, hkrati pa razvijajo tudi nove storitve, ki jih bodo stranke lahko opravile kar prek telefona, a osebnega stika, ki ga stranke pri bančnih poslih potrebujejo, digitalizacija ne bo povsem izpodrinila. Zato se ekipa poslovalnice Aleja veseli obiska novih strank, ki jim do 30. junija nudi tudi posebne ugodnosti.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

V Novi KBM so ponosni, da so s svojim sodobno zasnovanim Paketom Komplet do danes prepričali že 100.000 posameznikov, vsem, ki se bodo za ta paket ključnih bančnih storitev odločili v novi poslovalnici Aleja, pa nudijo šestmesečno brezplačno vodenje Paketa Komplet, prav tako bodo lahko nove stranke izkoristile enoletno brezplačno članarino za kartico z odloženim plačilom. Prvim sto novim strankam, ki bodo v poslovalnici Aleja začele uporabljati enega od njihovih produktov, pa bodo podarili še bon v vrednosti 20 evrov za nakupe v nakupovalnem središču Aleja.

Poslovalnica Aleja trenutno posluje po prilagojenem delovnem času in je strankam na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro, od naslednjega tedna pa bo Poslovalnica Aleja odprta po rednem delovnem času od ponedeljka do sobote med 9. in 18. uro.