Zanimivo
1799 ogledov

V vsakih sanjah je nekaj resnice

Gorenjska banka
1/4
Gorenjska banka
O čem sanjate? O neverjetnih počitnicah, novem avtomobilu ali o poroki na premcu Titanika? V vsakih sanjah je nekaj resnice. Gorenjska banka jih uresničuje v nagradni igri!

Se kdaj zalotite, da sanjarite kar sredi dneva? Morda o počitnicah v daljnih krajih, prenovi stanovanja ali o novem avtomobilu. Pravijo, da je v vsakih sanjah nekaj resnice, zato o njih velja razmisliti in sem ter tja kakšne tudi doživeti. Ni lepšega, kot si končno uresničiti sanje, o katerih ste razmišljali že desetletja. Spodaj opisujemo nekaj presenetljivih sanj, ki jih lahko doživite tudi v novi nagradni igri Gorenjske banke na dozivisanje.si.

Novoletno opazovanje polarnega sija

Opazovati severni sij je super, opazovati ga za novo leto pa je epsko. Ko bodo prijatelji na družbena omrežja objavljali fotografije ognjemeta z Velike planine ali kozarcev penine na vrhu Nebotičnika, boste vi samo zamahnili z roko in uživali v opazovanju polarnega "ognjemeta" v družbi vam ljubljene osebe. Sanjsko, ni kaj.

Gorenjska banka | Avtor: Gorenjska banka Gorenjska banka

Opazovati polarni sij je super, opazovati ga za novo leto pa je epsko. Doživi te sanje na Islandiji. Seveda bo poskrbljeno za prevoz, nastanitev in penino.

Prenova dnevne sobe v stilu "Prijateljev"

Vsi poznamo druščino iz serije Prijatelji, njihove dogodivščine in neskončno posedanje na rdečem kavču. Zakaj ne bi vaša naslednja prenova stanovanja sledila navdihu legendarnih kosov pohištva, s katerimi boste navdušili svoje prijatelje in med pogovori iskali vzporednice med svojimi dogodivščinami in tistimi iz serije. Zabavno!

Gorenjska banka | Avtor: Gorenjska banka Gorenjska banka

Dnevno sobo ti bodo opremili z dvosedom, okrasnimi blazinami, klubsko mizico, preprogo ... Vse v stilu stanovanja, v katerem so se družili Rachel in ostala klapa.

Vožnja po dirkališču Nürburgring z BMW M4 Competition

Predvsem moški, no pa tudi nekatere predstavnice nežnejšega spola, sanjarijo o prav nič nežnem dirkanju z avtomobili. Le zakaj bi se upirali klicu adrenalina? V Nürburg romajo vsi dirkači po duši. Tam lahko sanje dobesedno zapeljete.

Gorenjska banka | Avtor: Gorenjska banka Gorenjska banka

Dvanajst dirkalnih krogov za volanom BMW M4 Competition, v katerih boš sanje dobesedno zapeljal. Ti doživiš sanje, Gorenjska banka poskrbi za prevoz do dirkališča in nazaj.

Poročna obleka v stilu Meghan Markle

No, tole pa so čisto ženske sanje. Videli smo, kako je Meghan Markle na svoj sanjski dan sijala v poročni obleki. Zakaj ne bi njena obleka predstavljala inspiracije za vašo obleko, narejeno po meri? Počutili se boste kot prava princesa. Za svojega princa boste tisti dan to celo postale!

Gorenjska banka | Avtor: Gorenjska banka Gorenjska banka

Doživi sanje in izdahni ‘DA’ oblečena v stilu Meghan Markle. Podarijo ti šivanje poročne obleke po meri, z vlečko in vključeno tiaro.

Gorenjska banka | Avtor: Gorenjska banka Gorenjska banka

Le koliko stane poroka na premcu Titanika? Poglej na Facebook strani Gorenjske banke.

To je le nekaj primerov sanj, ki se jih splača uresničiti. Kakšne pa so vaše sanje? Kakršne koli so, pri uresničevanju vam na pomoč lahko priskoči Gorenjska banka. Ker je v vsakih sanjah nekaj resnice. Da bodo vaše sanje čim bolj zanesljivo postale resničnost, pa si preberite tudi 5 stvari, ki jih morate nujno vedeti, preden najamete potrošniški kredit.

Izberi med štirimi sanjskimi doživetji in sodeluj v nagradni igri Gorenjske banke, v kateri bodo enemu srečnežu uresničili sanje. Morda prav tebi?

Nore sanje, v katerih je zagotovo nekaj resnice. Na Facebook strani Gorenjske banke lahko preveriš, koliko stane selfie z Zemljo v ozadju.