Zanimivo
803 ogledov

Vegeta NATUR in Mamma Mia 2 se vračata na oder!

Kaj imata skupnega Vegeta NATUR in Mamma Mia?

Vegeto NATUR smo položili na vaše mize leta 2010 – istega leta, ko se je pesem Mamma Mia! švedske pop skupine ABBA uvrstila na 6. mesto britanske lestvice. Muzikal Mamma Mia! je deveta najdlje izvajana predstava na newyorškem Broadwayu in Vegeta NATUR ima v svojem bogastvu naravnih okusov prav devet vrst zelenjave. Poleg tega je Vegeta NATUR kulinarična mojstrovina, ki je rezultat odlične kombinacije zelenjave, začimb in zelišč iz narave ter vrhunske tehnologije, medtem ko je Mamma Mia! filmska mojstrovina in rezultat vrhunske produkcije, tehnologije in talentov.

 | Avtor: Podravka Podravka

Vegeta NATUR vsebuje le morsko sol in naravne sestavine ter odlično kombinacijo devetih vrst s soncem obsijane zelenjave in skrbno izbranih začimb, ki bodo vašim jedem dale najboljši okus narave. Tako kot se Mamma Mia! prilega najrazličnejšim okusom ljubiteljev filma, se Vegeta NATUR razume z vsemi vrstami mesa in zelenjave, in tudi vas bo navdušila za nove kulinarične kreacije!

Kakovostna igralska zasedba, do podrobnosti izdelana produkcija in vam dobro znane pesmi, ki jih boste prepevali, medtem ko boste gledali projekcijo, so značilnosti tega dolgo pričakovanega muzikala, posnetega na Hrvaškem. Medtem pa se s čisto jadransko soljo, kurkumo, luštrekom in devetimi vrstami zelenjave ter brez ojačevalcev okusa, dodatkov, umetnih barvil ali okusov ponaša Vegeta NATUR, ki je prav tako izdelana na Hrvaškem.

Če je film sedma umetnost, potem si vrhunska kakovost Vegete zasluži, da je osma. Zato spustite glasbo v svoja čutila in naravo v svojo kuhinjo, prepustite se bogastvu naravnih okusov in vonja ter se podajte na novo filmsko-kulinarično avanturo!